مؤسسه آفتاب پارسه
1:10
“کارگاه آموزشی اصول تهیه انواع ساندویچ ،اسنک ها و...
0:51
تولید مربا،مارمالاد و ژلی
1:29
مرغ گریل شده در فر (مجله هفتگی آموزشی)
0:51
کارگاه آموزشی: دسرهای ایرانی (حلواها و دسرهای بوتی...
1:00
موسسه آموزشی آفتاب پارسه ( راهنمای مشاغل فارس )
1:00
دوره های مدیریتی در موسسه آموزشی آفتاب پارسه شیراز
1:03
“کارگاه آموزشی اصول تهیه انواع برگرها و سس مخصوص...
0:56
کارگاه آموزشی : “فالوده و بستنی سنتی شیراز "
0:49
کارگاه آموزشی : شناخت صنعت رستوران و مهمان نوازی
0:55
خلاصه ای از آنچه گذشت: ترم شیرینی ها با اهداف سلام...
0:43
معرفی رنگ مصنوعی تارترازین و مضرات استفاده از آن
0:55
کارگاه آموزشی ادویه شناسی و ترکیب ادویه های بین ال...
1:00
شیوه و ویژگی های آموزش مجازی مؤسسه آفتاب پارسه
1:38
برگی دیگر از فراگیران موفق مؤسسه آفتاب پارسه
0:40
نان جوانه گندم (دستور هفته)
0:54
“کارگاه آموزشی اصول پایه قصابی Butchery Fundamenta...
1:01
کارگاه آموزشی شیرینی پزی فرانسوی
0:54
کارگاه آموزشی : قهوه های دمی (موج سوم قهوه ها،نسل...
0:49
گزارش 11همین جشنواره نوروزی آفتاب پارسه
0:52
سس انبه
0:56
کارگاه جامع آموزشی : ” آشپزی حرفه ای مستر شف و شف...
1:03
“کارگاه آموزشی آشپزی ایتالیایی(پاستا،سس،پیتزا)”
0:35
شروع کارگاه آموزش حرفه ای باریستا
1:27
کارگاه آموزشی: “دکور کیک با خامه و باتر کریم”
0:36
کارگاه آموزشی: "شیوه نوشتن و تنظیم طرح کسب وک...
0:50
کارگاه آموزشی:کنترل هزینه و روش های مختلف قیمت گذا...
0:43
قسمت پنجم : عیوب پخت مربا،مارمالاد و ژلی
0:50
کارگاه فالوده و بستنی شیراز
1:03
کارگاه آموزشی تولید انواع پیتزا ایتالیایی"
0:27
کارگاه آموزشی: اصول پایه ای پخت انواع آش ایرانی&q...
0:44
کارگاه : آموزش حرفه ای لاته آرت (طراحی روی قهوه)
1:00
“کارگاه آموزشی خوراک های ایرانی(منو رستوران ایرانی...
0:42
کارگاه آموزشی: اسموتی(نرم نوش ها)، فروزن ها و آیس...
0:53
کارگاه آموزشی : "پیش غذا (فینگر فود و برانچ ه...
0:40
تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پور
0:55
کارگاه آموزشی : شکلات و شکلات سازی دست ساز"
0:26
کارگاه آموزشی: پلوهای ایرانی"
0:49
دوره های آشپزی و قنادی در موسسه آموزشی آفتاب پارسه...
1:26
دکور کیک با خامه و باتر کریم
0:43
عیوب پخت مربا،مارمالاد و ژلی
0:54
کارگاه آموزشی : قهوه های دمی (موج سوم قهوه ها،نسل...
0:51
کارگاه آموزشی : “فالوده و بستنی سنتی شیراز "
0:37
شروع کارگاه آموزش حرفه ای باریستا
0:54
کارگاه آموزشی ادویه شناسی و ترکیب ادویه های بین ال...
0:58
مجموعه کارگاه های تخصصی و کاربردی"مدیریت تخص...
0:27
پلوهای ایرانی
1:00
ویژگی آموزش مجازی مؤسسه آفتاب پارسه
0:50
کارگاه جامع آموزشی : قنادی و شیرینی پزی حرفه ای&q...
0:57
نوشیدنی های سرد (بارتندر و میکسولوژیست)
0:51
کارگاه آموزشی فالوده و بستنی شیرازی
0:55
کارگاه جامع آموزشی : ” آشپزی حرفه ای مستر شف...
0:26
کارگاه آموزشی: ” خورش های ایرانی"
0:51
کارگاه آموزشی: نان های لایه ای (هزارلایه)و دانمارک...
0:40
کیک قهوه و شکلات و دارچین(آموزش هفتگی)
0:56
.کارگاه آموزشی : " انواع برانیز ها “
1:03
کارگاه آموزشی : " اصول تهیه انواع سوپ ،کنسومه و پت...
0:55
گزارش تصویری ترم خوراک های ایرانی(منو رستوران ایرا...
0:59
restaurant managementمجموعه کارگاه های تخصصی و کا...
0:50
کارگاه آموزشی : فالوده و بستنی سنتی شیراز "
0:50
کارگاه آموزشی: نان های لایه ای (هزارلایه)و دانمارک...