مؤسسه آفتاب پارسه
“کارگاه آموزشی اصول تهیه انواع ساندویچ ،اسنک ها و انواع سس ها ”
1:10
“کارگاه آموزشی اصول تهیه انواع ساندویچ ،اسنک ها و...
تولید مربا،مارمالاد و ژلی
0:51
تولید مربا،مارمالاد و ژلی
مرغ گریل شده در فر (مجله هفتگی آموزشی)
1:29
مرغ گریل شده در فر (مجله هفتگی آموزشی)
کارگاه آموزشی: دسرهای ایرانی (حلواها و دسرهای بوتیکی)
0:51
کارگاه آموزشی: دسرهای ایرانی (حلواها و دسرهای بوتی...
موسسه آموزشی آفتاب پارسه ( راهنمای مشاغل فارس )
1:00
موسسه آموزشی آفتاب پارسه ( راهنمای مشاغل فارس )
دوره های مدیریتی در موسسه آموزشی آفتاب پارسه شیراز
1:00
دوره های مدیریتی در موسسه آموزشی آفتاب پارسه شیراز
“کارگاه آموزشی اصول تهیه  انواع برگرها و سس مخصوص سرو”
1:03
“کارگاه آموزشی اصول تهیه انواع برگرها و سس مخصوص...
کارگاه آموزشی :  “فالوده و بستنی سنتی شیراز
0:56
کارگاه آموزشی : “فالوده و بستنی سنتی شیراز "
کارگاه آموزشی : شناخت صنعت رستوران و مهمان نوازی
0:49
کارگاه آموزشی : شناخت صنعت رستوران و مهمان نوازی
خلاصه ای از آنچه گذشت: ترم شیرینی ها با اهداف سلامتی
0:55
خلاصه ای از آنچه گذشت: ترم شیرینی ها با اهداف سلام...
معرفی رنگ مصنوعی تارترازین و مضرات استفاده از آن
0:43
معرفی رنگ مصنوعی تارترازین و مضرات استفاده از آن
کارگاه آموزشی ادویه شناسی و ترکیب ادویه های بین المللی
0:55
کارگاه آموزشی ادویه شناسی و ترکیب ادویه های بین ال...
شیوه و ویژگی های آموزش مجازی مؤسسه آفتاب پارسه
1:00
شیوه و ویژگی های آموزش مجازی مؤسسه آفتاب پارسه
برگی دیگر از فراگیران موفق مؤسسه آفتاب پارسه
1:38
برگی دیگر از فراگیران موفق مؤسسه آفتاب پارسه
نان جوانه گندم (دستور هفته)
0:40
نان جوانه گندم (دستور هفته)
“کارگاه آموزشی اصول پایه قصابی Butchery Fundamental Course
0:54
“کارگاه آموزشی اصول پایه قصابی Butchery Fundamenta...
کارگاه آموزشی شیرینی پزی فرانسوی
1:01
کارگاه آموزشی شیرینی پزی فرانسوی
کارگاه آموزشی : قهوه های دمی (موج سوم قهوه ها،نسل سوم قهوه ها)
0:54
کارگاه آموزشی : قهوه های دمی (موج سوم قهوه ها،نسل...
گزارش 11همین جشنواره نوروزی آفتاب پارسه
0:49
گزارش 11همین جشنواره نوروزی آفتاب پارسه
سس انبه
0:52
سس انبه
کارگاه جامع آموزشی : ” آشپزی حرفه ای مستر شف و شف اجرائی فست فود و بیسترو فود
0:56
کارگاه جامع آموزشی : ” آشپزی حرفه ای مستر شف و شف...
“کارگاه آموزشی آشپزی ایتالیایی(پاستا،سس،پیتزا)”
1:03
“کارگاه آموزشی آشپزی ایتالیایی(پاستا،سس،پیتزا)”
شروع کارگاه آموزش حرفه ای باریستا
0:35
شروع کارگاه آموزش حرفه ای باریستا
کارگاه آموزشی: “دکور کیک با خامه و باتر کریم”
1:27
کارگاه آموزشی: “دکور کیک با خامه و باتر کریم”
کارگاه آموزشی: "شیوه نوشتن و تنظیم طرح کسب وکار در خدمات غذایی
0:36
کارگاه آموزشی: "شیوه نوشتن و تنظیم طرح کسب وک...
کارگاه آموزشی:کنترل هزینه و روش های مختلف قیمت گذاری
0:50
کارگاه آموزشی:کنترل هزینه و روش های مختلف قیمت گذا...
قسمت پنجم : عیوب پخت مربا،مارمالاد و ژلی
0:43
قسمت پنجم : عیوب پخت مربا،مارمالاد و ژلی
کارگاه فالوده و بستنی شیراز
0:50
کارگاه فالوده و بستنی شیراز
کارگاه آموزشی تولید انواع پیتزا ایتالیایی
1:03
کارگاه آموزشی تولید انواع پیتزا ایتالیایی"
کارگاه آموزشی:  اصول پایه ای پخت انواع آش ایرانی"
0:27
کارگاه آموزشی: اصول پایه ای پخت انواع آش ایرانی&q...
کارگاه : آموزش حرفه ای لاته آرت (طراحی روی قهوه)
0:44
کارگاه : آموزش حرفه ای لاته آرت (طراحی روی قهوه)
“کارگاه آموزشی خوراک های ایرانی(منو رستوران ایرانی)
1:00
“کارگاه آموزشی خوراک های ایرانی(منو رستوران ایرانی...
کارگاه آموزشی: اسموتی(نرم نوش ها)، فروزن ها و آیس ها
0:42
کارگاه آموزشی: اسموتی(نرم نوش ها)، فروزن ها و آیس...
کارگاه آموزشی : "پیش غذا (فینگر فود و برانچ ها)-میز بوفه پیش غذا"
0:53
کارگاه آموزشی : "پیش غذا (فینگر فود و برانچ ه...
تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پور
0:40
تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پور
کارگاه آموزشی :  شکلات و شکلات سازی دست ساز"
0:55
کارگاه آموزشی : شکلات و شکلات سازی دست ساز"
کارگاه آموزشی:  پلوهای ایرانی"
0:26
کارگاه آموزشی: پلوهای ایرانی"
دوره های آشپزی و قنادی در موسسه آموزشی آفتاب پارسه شیراز
0:49
دوره های آشپزی و قنادی در موسسه آموزشی آفتاب پارسه...
دکور کیک با خامه و باتر کریم
1:26
دکور کیک با خامه و باتر کریم
عیوب پخت مربا،مارمالاد و ژلی
0:43
عیوب پخت مربا،مارمالاد و ژلی
کارگاه آموزشی : قهوه های دمی (موج سوم قهوه ها،نسل سوم قهوه ها)
0:54
کارگاه آموزشی : قهوه های دمی (موج سوم قهوه ها،نسل...
کارگاه آموزشی :  “فالوده و بستنی سنتی شیراز
0:51
کارگاه آموزشی : “فالوده و بستنی سنتی شیراز "
شروع کارگاه آموزش حرفه ای باریستا
0:37
شروع کارگاه آموزش حرفه ای باریستا
کارگاه آموزشی ادویه شناسی و ترکیب ادویه های بین المللی
0:54
کارگاه آموزشی ادویه شناسی و ترکیب ادویه های بین ال...
مجموعه کارگاه های تخصصی  و کاربردی"مدیریت تخصصی رستوران
0:58
مجموعه کارگاه های تخصصی و کاربردی"مدیریت تخص...
پلوهای ایرانی
0:27
پلوهای ایرانی
ویژگی آموزش مجازی مؤسسه آفتاب پارسه
1:00
ویژگی آموزش مجازی مؤسسه آفتاب پارسه
کارگاه جامع آموزشی :  قنادی و شیرینی پزی حرفه ای"
0:50
کارگاه جامع آموزشی : قنادی و شیرینی پزی حرفه ای&q...
نوشیدنی های سرد (بارتندر و میکسولوژیست)
0:57
نوشیدنی های سرد (بارتندر و میکسولوژیست)
کارگاه آموزشی فالوده و بستنی شیرازی
0:51
کارگاه آموزشی فالوده و بستنی شیرازی
کارگاه جامع آموزشی : ” آشپزی حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی،فست فود و بیسترو
0:55
کارگاه جامع آموزشی : ” آشپزی حرفه ای مستر شف...
کارگاه آموزشی: ” خورش های ایرانی"
0:26
کارگاه آموزشی: ” خورش های ایرانی"
کارگاه آموزشی: نان های لایه ای (هزارلایه)و دانمارکی(Danish &  Mille-feuille) “
0:51
کارگاه آموزشی: نان های لایه ای (هزارلایه)و دانمارک...
کیک قهوه و شکلات و دارچین(آموزش هفتگی)
0:40
کیک قهوه و شکلات و دارچین(آموزش هفتگی)
.کارگاه آموزشی :
0:56
.کارگاه آموزشی : " انواع برانیز ها “
کارگاه آموزشی :
1:03
کارگاه آموزشی : " اصول تهیه انواع سوپ ،کنسومه و پت...
گزارش تصویری ترم خوراک های ایرانی(منو رستوران ایرانی)
0:55
گزارش تصویری ترم خوراک های ایرانی(منو رستوران ایرا...
restaurant managementمجموعه کارگاه های تخصصی  و کاربردی
0:59
restaurant managementمجموعه کارگاه های تخصصی و کا...
کارگاه آموزشی :  فالوده و بستنی سنتی شیراز "
0:50
کارگاه آموزشی : فالوده و بستنی سنتی شیراز "
کارگاه آموزشی: نان های لایه ای (هزارلایه)و دانمارکی(Danish   Mille-feuille) "
0:50
کارگاه آموزشی: نان های لایه ای (هزارلایه)و دانمارک...