شیرینی میان پر شیرینی برنجی گیلانی جزو شیرینی های سنتی گیلان مناسب عید نوروز

4,026 بازدید
بیشتر
وقت آشپزی با علی
وقت آشپزی با علی
میان پر جزو یکی از خوشمزه ترین شیرینی سنتی گیلان با طعم بهشتی که عاشقش میشی این شیرینی جزو یکی از مناسب ترین شیرینی عید هست الب ...
میان پر جزو یکی از خوشمزه ترین شیرینی سنتی گیلان با طعم بهشتی که عاشقش میشی این شیرینی جزو یکی از مناسب ترین شیرینی عید هست البته گیلانیا خیلی درست میکنن این روش مامانبزرگمه که با شما به اشتراک گذاشتم به قول خودش به گویش گیلکی (اَما قَدیمیان موقع عید که بوستی از هَن شیرینیان چَگودیم از اَن شیرینیان جدید نوبو که) من برای اولین بار که خوردمش عاشقش شدم اخه میشه از شیرینی که تمام مزه های خاص ایرانی توش استفاده شدن گذشت؟زعفران هل گلاب گردو دارچین و ترکیب اصلی برنج که همه رو یاد شیرینی های گیلان میندازه این شیرینی با رشته خشکار رقابت میکنه انقدر که خوشمزست باورم کنین فقط یه بار امتحانش کنید. مواد لازم خمیر: روغن صاف قنادی شماره ۵۰: ۱۲۵ گرم پودر قند:۱۲۵ گرم آرد برنج:۲۰۰ گرم آرد گندم:۵۰ گرم زرده تخم مرغ:۱ عدد زعفران دم شده/وانیل:مقداری پودر هل:۱.ق.چ تخم خرفه برای تزئین مواد میانی: مغز گردو خرد شده:۱۰۰ گرم پودر قند:۵۰ گرم پودر دارچین:۱ ق.چ پودر هل:نصف.ق.چ گلاب:۱ الی ۲ ق.چ بخش بندی ویدیو 00:00 معرفی شیرینی 02:21 مراحل کار 25:01 پایان کار ونتیجه نکاتی که توی ویدیو گفتم رو با دقت گوش بدید چون بارها وبارها تمرین کردم وتمام نکات رو بهتون انتغال دادم پس دقت کنید که کارتون عالی در بیاد. توی کامنت بگید چیو دوست دارین آموزش بدم. حمایت یادتون نره لینک کانال یوتیوب www.youtube.com/cookingtimewithali

همه توضیحات ...