بهترین روش سرخ کردن ماهی بدون بو#چطور ماهی را سوخاری کنیم
طرز تهیه ماهی سوخاری
ابتدا ادویه ها فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و نمک و پودر کاری و پاپریکا و اویشن و پودر زیره را روی ماهی میریزیم
و ماهی را با ادویه کاملا آغشته میکنیم سپس ابلیمو و زعفران و سیر و پیاز را اضافه میکنیم و داخل یخچال میگذاریم تا مزه دار شود هر چه بیشتر داخل یخچال باشد خوشمزه تر می شود سپس از یخچال بیرون می اوریم و مواد را از ماهی جدا میکنیم چون اگر جدا نکنیم مواد زمان سرخ کردن می سوزد و طعم ماهی را تلخ میکند ویک عدد تخم مرغ را داخل ظرفی میریزیم و هم میزنیم تا از لختگی در اید سپس تکه های ماهی را ابتدا داخل ارد سپس داخل تخم مرغ و در اخر داخل پودر سوخاری که در ویدیو های قبل طرز تهیه ان را اموزش داده بودم می غلتانیم و سپس داخل ماهیتابه تفت می دهیم زمانی که یک طرف اماده شد طرف دیگر را بر می گردانیم
همه توضیحات ...