نان خواجه اصفهان : گندم -جو خالص-جودوسر - جو گندم و...

باشگاه هواداران نان کامل
باشگاه هواداران نان کامل
نان سرای خواجه مرکز تخصصی پخت نانهای کامل وفراسودمند کشور در اصفهان این مرکز براساس آخرین استانداردهای علمی وفنی روز دنیا ...
نان سرای خواجه مرکز تخصصی پخت نانهای کامل وفراسودمند کشور در اصفهان این مرکز براساس آخرین استانداردهای علمی وفنی روز دنیا کارکرده و همه نانهایش با آرد کامل پخت می شود که عبارتند از : 1- نان گندم سبوس دار با آرد ۷٪ 2- نان کامل با آرد کامل (آرد ۴٪) : دارای عطر و بو ورنگ وروی عالی وسرشار از ارزش غذائی وخواص درمانی است. گلوکز بعد از غذا یا ضریب گلیسیمی این نان ۵۰ ولی یک نان با آرد سفید حدود۱۰۰ است 3- نان گندم بی سبوس بی نمک :ویژه بیماران دیالیزی 4- نان گندم سبوس دار بی نمک : ویژه بیمارانی که فشار خون دارند 5- نان جو معمولی : ( ترکیب ۵۰٪ جو و۵۰٪ گندم . این نان بهترین نان از نظر انستیتو تغذیه کشور)) 6- نان جو دوسر : (سرشار از فیبر محلول ونامحلول وضریب گلیسیمی پایین) 7- نا ن جو خالص : ( ترکیب جو معمولی بعلاوه جو دوسر ) 8- نان جو خالص یی نمک : 9- نان چاودار خالص : ( چاودار درفانتزی پزها به روگن معروف است) 10- نان سویا : ترکیبی از آرد سویا وآرد گندم است که برای مقابله با پوکی استخوان وتقویت استخوان بندی وزشکاران مفید است 11- نان ذرت : این نان بدون گلوتن بوده وبرای بیماران سلیاکی تولید میشود 12- نان پی کی یو : این نان فاقد فنیل آلانین بوده وبرای بیماران فنیل کتونوری تولید میشود. 13- نان چاودار ( روگن ) : ترکیبی از آرد چاودار با گندم بوده وبرای ورزشکاران و وطرفداران تناسب اندام تولید میشود. 14- نان میان وعده : این نانی حاوی آرد کامل وذرت وشیر و... یباشد که با شکر قهوه ائی شیرین میشود. 15- نان خشکه جو خالص : فاقد آرد گندم میباشد. 16- نان خشکه جو گندم : ترکیبی از آرد جو گندم میباشد. 17- نان خشکه گندم : حاوی آرد کامل (4٪) یا (آرد۷٪) میباشد. تحت نظارت : محمد رضا خواجه کارشناس وزارت بهداشت - کارآفرین جشنواره شیخ بهائی ومتخصص نانهای سنتی آدرس وبلاگ تخصصی نانهای سنتی ایرانی : iranbread.blogfa.com اگر علاقه مند به رشته نان و دانستنیهای نانوائی هستید حتما عضو این کانال شوید: @iranbread آدرس: اصفهان . خیابان کاوه . روبروی بیمارستان سوانح وسوختگی .مرکز آموزشی پژوهشی نان خواجه ۳۴۶۵۵۱۹۱-۰۳۱

همه توضیحات ...