نان خواجه اصفهان : گندم -جو خالص-جودوسر - جو گندم و...
نان سرای خواجه
مرکز تخصصی پخت نانهای کامل وفراسودمند کشور در اصفهان
این مرکز براساس آخرین استانداردهای علمی وفنی روز دنیا کارکرده و همه نانهایش با آرد کامل پخت می شود که عبارتند از :
1- نان گندم سبوس دار با آرد ۷٪
2- نان کامل با آرد کامل (آرد ۴٪) : دارای عطر و بو ورنگ وروی عالی وسرشار از ارزش غذائی وخواص درمانی است. گلوکز بعد از غذا یا ضریب گلیسیمی این نان ۵۰ ولی یک نان با آرد سفید حدود۱۰۰ است
3- نان گندم بی سبوس بی نمک :ویژه بیماران دیالیزی
4- نان گندم سبوس دار بی نمک : ویژه بیمارانی که فشار خون دارند
5- نان جو معمولی : ( ترکیب ۵۰٪ جو و۵۰٪ گندم . این نان بهترین نان از نظر انستیتو تغذیه کشور))
6- نان جو دوسر : (سرشار از فیبر محلول ونامحلول وضریب گلیسیمی پایین)
7- نا ن جو خالص : ( ترکیب جو معمولی بعلاوه جو دوسر )
8- نان جو خالص یی نمک :
9- نان چاودار خالص : ( چاودار درفانتزی پزها به روگن معروف است)
10- نان سویا : ترکیبی از آرد سویا وآرد گندم است که برای مقابله با پوکی استخوان وتقویت استخوان بندی وزشکاران مفید است
11- نان ذرت : این نان بدون گلوتن بوده وبرای بیماران سلیاکی تولید میشود
12- نان پی کی یو : این نان فاقد فنیل آلانین بوده وبرای بیماران فنیل کتونوری تولید میشود.
13- نان چاودار ( روگن ) : ترکیبی از آرد چاودار با گندم بوده وبرای ورزشکاران و وطرفداران تناسب اندام تولید میشود.
14- نان میان وعده : این نانی حاوی آرد کامل وذرت وشیر و... یباشد که با شکر قهوه ائی شیرین میشود.
15- نان خشکه جو خالص : فاقد آرد گندم میباشد.
16- نان خشکه جو گندم : ترکیبی از آرد جو گندم میباشد.
17- نان خشکه گندم : حاوی آرد کامل (4٪) یا (آرد۷٪) میباشد.
تحت نظارت : محمد رضا خواجه
کارشناس وزارت بهداشت - کارآفرین جشنواره شیخ بهائی ومتخصص نانهای سنتی
آدرس وبلاگ تخصصی نانهای سنتی ایرانی : iranbread.blogfa.com
اگر علاقه مند به رشته نان و دانستنیهای نانوائی هستید حتما عضو این کانال شوید:
@iranbread
آدرس: اصفهان . خیابان کاوه . روبروی بیمارستان سوانح وسوختگی .مرکز آموزشی پژوهشی نان خواجه
۳۴۶۵۵۱۹۱-۰۳۱
همه توضیحات ...