طرز تهیه شربت کامبوجا _ مواد لازم را در قسمت توضیحات زیرویدیو بخونید

عبدالزهراء
عبدالزهراء
نکات طلایی اب حتما باید جوشیده یا تصفیه شده باشه چون قارچ به کلر حساس است شکر برای یک لیتر و نیم شصت گرم کافیه. نگران نباشید ...
نکات طلایی اب حتما باید جوشیده یا تصفیه شده باشه چون قارچ به کلر حساس است شکر برای یک لیتر و نیم شصت گرم کافیه. نگران نباشید قارچ شکر مصرف میکنه و نوشیدنی بدون شکر میشه افراد دیابتی شکر کمتر بریزند که خیالشون راحت شه شکر کامل مصرف میشود راستی قاشق و وسایل چوب یا پلاستیک باشه چون قارچ به فلزم حساس است بعد یک لیوان چای غلیظ یا دمنوش و چای سبز غلیظ اضافه کنید من گل گاوزبان ریختم چون پرخاصت تره راستی اصلا اصلا عسل جایگزین شکر نکنید چون انتی باکتریال قوی هست و باکتریهای مفیدم میکشه این مرحله فقط میوه خشک میتوانید بریزید چون میوه تازه کپک میزنه بعد درش با تور بپوشونید بذارید تو کابینت تا دو تا سه هفته تخمیر شه بعد دوهفته میوه خشک بیرون بریزید بیرون و قارچ خودمون و قارچ جدید تشکیل شده رو داخل ظرف تمیز بریزید و روش از نوشیدنیمون میریزیم و در ظرف ببندید و در یخچال حتما بذارید. این میشه استارت و قارچ برای دفعه بعدی که میخواهید باز تولید کنید بعد بقیه نوشیدنی رو صاف کنید و حالا میتوانید میوه تازه و خشک بریزید و بذارید تو بخچال بعد دو روز گازدار میشه صاف کنید و تو شربت و ابمیوه ها بریزید و نوش جان کنید. خود نوشیدنی بدون میوه تا چند ماه تو یخچالم سالم میمونه. #کامبوجا کامبوجا با کامبوچا یک لایه پلی ساکاریدی که از همزیستی باکتری و مخمر تولید میشود. این قارچ با تخمیر اب و شکر تمامی شکر مصرف کرده و یک نوشیدنی پروبیوتیک پر از باکتری مفید، ویتامین بی و انتی اکسیدان است این نوشیدنی دنرژی زا ضد سرطان شادی آور و ضدعفونت است برای درمان افسردگی، درمان یبوست، تقویت سیستم ایمنی بدن بهبود عملکرد روده و معده مناسب است

همه توضیحات ...