طرز تهیه کیک دورنگ زِبرا با سولاردام یا مایکروفر و فر
اگه سولاردام یا مایکروفر داری و بلد نیستی باهاش غذا و کیک و شیرینی بپزی ، بیا تو پیج و فالو کن که همه چی رو با سولاردام آموزش دادیم️
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
برای درست کردن کیک دو رنگ
به اینها نیاز داریم
۳عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر(۲۰۰گرم)
نصف ق چ وانیل
یک لیوان شیر (۲۰۰میل)
۳/۴لیوان روغن مایع(۱۲۰میل)
آرد قنادی دو و نیم لیوان (۳۰۰گرم)
بکینگ پودر یک ق غ
1️ تخم مرغ و وانیل رو با همزن بزنید تا حجمش زیاد بشه
2️ بعد شکر رو اضافه کنید و مجدد ۸دقیقه با همزن بزنید
3️روغن و شیر رو به ترتیب اضافه کرده و در حد ترکیب شدن بزنید
4️آرد رو از قبل سه بار الککنید وبعد با بکینگ پودر ترکیب کنید وبه مواد قبلی اضافه کنید
5️مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت دو ق غ پودر کاکائو بریزید و مخلوط کنید
6️قالب رو چرب و آرد پاشی کنید و کاغذ روغنی بزارید و به اندازه یکسان، یک در میان از دو رنگ مایع کیک در قالب بریزید
️میتونید از قالب میان تهی یا ساده ۲۳سانتی هم استفاده کنید
️قالب من ۲۹ در ۱۲ بود با ارتفاع ۱۰
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۷۰درجه پیش گرمایش میکنیم و بعد قالب و سه پایه رو داخل دستگاه میزاریم و با دمای ۱۶۰درجه دما مدت زمان ۴۰-۵۰دقیقه رو تنظیم میکنیم
روش پخت در فر : فر رو بک ربع قبل گرم کنید و بعد با دمای ۱۸۰درجه با مدت ۵۰دقیقه زمان پخت بدین
همه توضیحات ...