اصلاح کیفیت نان دانشگاه الزهراتهران .محمد رضا خواجه

1,362 بازدید
بیشتر
باشگاه هواداران نان کامل
باشگاه هواداران نان کامل
40درصد نانهای کشوررالواش تشکیل می دهد که باید اصلاح شود .عیب نانهای لواش تولیدی در کشور این است:1-مصرف ارد سفید 2- مصرف جوش شیری ...
40درصد نانهای کشوررالواش تشکیل می دهد که باید اصلاح شود .عیب نانهای لواش تولیدی در کشور این است:1-مصرف ارد سفید 2- مصرف جوش شیرین 3- مصرف جوهر قند 4- نداشتن استراحن خمیر 5- کوتاهی زمان پخت ما با طراحی پروژه بهینه سازی نانهای سنتی همه معایب نانهای فوق را برطرف کرده ایم شما هم ببینید تا لذت ببرید . ما دنبال احیا نانهای ملی هستیم .نان سبوس دار = سلامتی پایدار

همه توضیحات ...