آموزش پخت نان تست خانگی با سولاردام الجی

4,591 بازدید
بیشتر
آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
️مواد لازم خمیر مایه فوری یک ق غ شکر یک ق غ آب ولرم ۲+۲/۳لیوان نمک یک ق چ روغن مایع ۲ق غ آرد فانتزی ۳لیوان + آرد قنادی ...
️مواد لازم خمیر مایه فوری یک ق غ شکر یک ق غ آب ولرم ۲+۲/۳لیوان نمک یک ق چ روغن مایع ۲ق غ آرد فانتزی ۳لیوان + آرد قنادی یک لیوان بهبود دهنده(اختیاری) ۲گرم ابتدا خمیر مایه و شکر و آب ولرم رو با هم ترکیب کنید تا خمیر مایه عمل کنه و روش کف کنه بعد نمک و روغن و آرد و بهبود دهنده رو اضافه کنید آرد رو یکجا نریزید ،کم کم بریزید تا خمیر درست بشه و با ورز دادن حدود ۱۵دقیقه چسبندگیه اون رو از بین ببرید بعد خمیر رو در ظرف چرب شده به مدت ۴۵دقیقه تا یکساعت استراحت بدید تا حجمش دو برابر بشه بعد یکساعت مجدد پف خمیر رو گرفته ، مثل فیلم خمیر را جمع کرده و در قالب میزاریم و مجدد برای استراحت دوم صبر میکنیمخمیر که حجیم شد میزاریم تا بپزه نکته 1️: من تو فیلم اولش آب کم ریختم که مطمئن باشم خمیر مایه سالمه اما شما طبق اندازه دستور بریزید نکته 2️: ورز دادن خمیر تو کیفیت این نون خیلی تاثیر گذاره ،پس تا میتونید ورز بدین نکته 3️: بهبود دهنده از زود بیات شدن نون جلوگیری میکنه و استفاده از اون اختیاریه نکته 4️: میتونید از قالب در دار (مثه من) یا از قالب بدون در استفاده کنید؛تفاوتش تو ظاهر نون هست که اولی باعث میشه نون مکعبی آماده بشه و دومی نون گنبدی شکل تحویل میگیرید نکته 5️:اضافه کردن سبوس همراه آرد یا هر نوع سبزیجاتی در خمیر مجاز هستش برای روی نون هم میتونید از انواع کنجد ها و مغزیجات به دلخواه استفاده کنید و قبل از پخت و بعد از اسپری آب روی خمیر بپاشید ️برای پخت در سولاردام با قالب در دار :با کانوکشن ۱۶۰ درجه پیش گرمایش میکنیم و بعد به همراه سه پایه کوتاه و با زمان ۵۵ دقیقه میزاریم تا بپزه برای پخت در سولاردام با قالب ساده و بدون در : با کانوکشن ۱۵۵درجه پیش گرمایش کرده و به همراه سه پایه کوتاه و با زمان ۶۵دقیقه میزاریم تا بپزه(ظرف آبجوش و اسپری آب روی خمیر فراموش نشه) ️برایپخت در فر : یک ربع از قبل گرم میکنیم و بعد با دمای ۱۸۰درجه زمان ۴۵ دقیقه میزاریم تا بپزه

همه توضیحات ...