طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ،آموزش صفر تا صد لازانیا،آشپزی در طبیعت بکر گیلان
ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم بعد از اینکه کمی سبک شد زردچوبه رو اضافه میکنیم بعد گوشت رو میریزیم تفت میدهیم با گوشت کمی که سرخ شد ادویه ها رو اضافه میکنیم بعد رب گوجه فرنگی رو،کمی که سرخ شد قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه میکنیم،لازانیا رو به مدت پنج دقیقه توی آب جوش همراه با نمک و زردچوبه و روغن انداخته و بعد آبکشی میکنیم مواد رو همراه با سس بشامل لایه به لایه میچینیم،سس بشامل کره و آرد و شیر و نمک و فلفل هم میزنیم تا گلوله نشه و رقیق بشه،
نکته:برای خشک نشدن لازانیا لایه آخر رو سس بشامل و پنیر میریزیم
ادویه:نمک فلفل پاپریکا و پودر داخل بسته لازانیا
همه توضیحات ...