طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ،آموزش صفر تا صد لازانیا،آشپزی در طبیعت بکر گیلان

79 بازدید
بیشتر
u_17500346
u_17500346
ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم بعد از اینکه کمی سبک شد زردچوبه رو اضافه میکنیم بعد گوشت رو میریزیم تفت میدهیم با گوشت کمی که سرخ شد اد ...
ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم بعد از اینکه کمی سبک شد زردچوبه رو اضافه میکنیم بعد گوشت رو میریزیم تفت میدهیم با گوشت کمی که سرخ شد ادویه ها رو اضافه میکنیم بعد رب گوجه فرنگی رو،کمی که سرخ شد قارچ‌ و فلفل دلمه ای را اضافه میکنیم،لازانیا رو به مدت پنج دقیقه توی آب جوش همراه با نمک و زردچوبه و روغن انداخته و بعد آبکشی میکنیم مواد رو همراه با سس بشامل لایه به لایه میچینیم،سس بشامل کره و آرد و شیر و نمک و فلفل هم می‌زنیم تا گلوله نشه و رقیق بشه، نکته:برای خشک نشدن لازانیا لایه آخر رو سس بشامل و پنیر میریزیم ادویه:نمک فلفل پاپریکا و پودر داخل بسته لازانیا

همه توضیحات ...