آموزش سس اسپانیول | Espagnole sauce
شماره ۴ از ۵ سس های مادر تعلق داره به این سس.
با این که نام این سس میتواند شما را گمراه سازد؛ بهتر است بدانید که این سس هیچ ربطی به اسپانیا ندارد و در اصل یکی از سسهای قدیمی و کلاسیک شهر فرانسه است.
دلیل نامگذاری این سس ظاهرا ازدواج آشپز دربار لویی سیزدهم با یکی از اشراف زادگان فرانسوی است.
سس اسپانیول؛ یکی دیگر از سسهای مادر است که در میان آشپزهای بینالمللی بسیار مشهور است و پایه بسیاری از سسهای معروف دنیا است.
اسپانیول پیچیده ترین سس مادر است. اسپانیول عطر و طعمی قوی دارد که به راحتی غلبه می کند، بنابراین به ندرت آن را مستقیما در وعده های غذایی خود استفاده کنید. به همین خاطر سس اسپانیول در سس های مشتق شده خود محبوبیت بیشتری دارد.
طعم سس اسپانیول شبیه به طعم آب قلم غنی شده با اسیدیته ملایم گوجه فرنگی و اشباع شده با ادویه های خاکی است.
مواد مورد نیاز:
مواد مورد نیاز:
کره ۵۰ گرم
آرد ۵۰ گرم
استاک قلم گوساله ۵۰۰ میلی لیتر
کرفس ۵۰ گرم
هویج ۵۰ گرم
پیاز سفید ۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۸۰ گرم
شکر ۸ گرم
نمک و فلفل سیاه ۵ گرم
از موارد استفاده سس اسپانیول میتوان استیک + سیب زمینی سرخ کرده، دنده گوشت گاو + پوره سیب زمینی، ساق بره برشته + پولنتا خامه ای را نام برد.
از مشتقات سس اسپانیول میتوانه به سس دمی گلاس، سس بورگنیون، سس شراب قرمز اشاره کرد.
Videographer and editor: Marzieh Ghaderiii
Collector and chef : Mohammadreza Nasiri
Music:
منابع | References
https://www.webstaurantstore.com/blog/3546/what-are-the-5-mother-sauces.html#esp
https://hastmarket.ir
همه توضیحات ...