سمنو خانگی فقط با جوانه گندم

508 بازدید
بیشتر
oldoz69
طرز تهیه سمنو خانگی، در ابتدا باید به شما کدبانوهای عزیز بگویم که در هنگام پخت سمنو، هیچ آردو شیره یا شکر اضافه ای داخل مواد آن ...
طرز تهیه سمنو خانگی، در ابتدا باید به شما کدبانوهای عزیز بگویم که در هنگام پخت سمنو، هیچ آردو شیره یا شکر اضافه ای داخل مواد آن ریخته نمی شود و تمام شیرینی و مزه خوشمزه ، به خاطر وجود عصاره جوانه گندم می باشد. سلام دوستان تو این ویدیو می خواهیم با هم سمنو درست کنیم. گندمی که می خواهیم با آن سمنو درست کنیم باید از نوعی باشد که قابل سبز کردن است. اگر گندم احتیاج به پاک کردن دارد، اول آن را پاک می کنیم داخل یک ظرف می ریزیم. یک بار می شوییم و یک مقدار آب سرد رویش می گیریم و می گذاریم داخل آب سرد بماند. آب سرد تا جایی باید باشد که تقریبا یک یا دو بند انگشت، روی گندم ها را بگیرد. حدود یک تا دو روز، یعنی بستگی به نوع گندم تان، باید گندم را خیس بکنید. این روزها گندم ها خیلی سریعتر سبز می شوند. بنابراین معمولا یک روز یعنی ۲۴ ساعت کافی است. خوب الان من گندم را شستم و آب داخل اش ریختم و توی این ۲۴ ساعت بهتر است که یکی و دو بار، آب را عوض کنید. الان تقریبا حدود ۲۴ ساعت است که گندم ها داخل آب خیس شدند و یکی دو بار هم آب شان را من عوض کردم. یک مقدار خیلی کوچک نوک گندم ها به سفیدی می زند. بعد از این حالت از یک آبکش رد می کنیم. یکی دو بار رویش را آب سرد می ریزیم و لای یک دستمال تمیز می گذاریم. گندم ها را لای یک دستمال مرطوب می ریزیم و رویشان را می پوشانیم. ممکن است یک یا دو روز طول بکشد تا یک مقدار خیلی کم ریشه بدهد. بعد از تقریبا یک روز و یا همان بیست و چهار ساعت، گندم ها لای دستمال یک ریشه های کوچولویی دادند که اگر بتوانید ببینید. توی این حالت دیگر باید پهن شان کنیم داخل ظرف یا سینی تمیز و رویشان را با دستمال تمیز بپوشانیم. روی گندم ها را با دستمال مرطوب می پوشانیم و چک می کنیم که دستمال مرطوب باشد. و هر از چند گاهی هم بهش آب می دهیم. تا اینکه کاملا ریشه کند. خب دوستان برای گندم های من تقریبا دو روز و نیم طول کشید تا اینکه جوانه بزنند. البته جوانه ای که حالت نقره ای رنگ دارد یعنی هنوز آن سبز تیره اش در نیامده است؛ و سبز خیلی روشن است و سرش به نقره ای رنگ می زند. توی این حالت دیگر کافی است. و اگر بیشتر بماند آن سبزی تیره در بیاید باعث تلخی سمنو می شود.همانطور که قبلا گفتم بستگی دارد به نوع گندمی که استفاده می کنید. ممکن است که گندم شما یک روز یا دو روز بیشتر نخواهد که بماند

همه توضیحات ...