طرز تهیه شربت بار زولبیا بامیه و گوشفیل

941 بازدید
بیشتر
Cookie_ba_raana
Cookie_ba_raana
دوستای خوبم سلام️ طاعات و عباداتتون قبول رسیدیم به ماه رمضون و خوشمزه های جذابش همونطور که میدونید زولبیا بامیه ستاره های ماه رم ...
دوستای خوبم سلام️ طاعات و عباداتتون قبول رسیدیم به ماه رمضون و خوشمزه های جذابش همونطور که میدونید زولبیا بامیه ستاره های ماه رمضون هستن که اصلا نمیشه ازشون گذشت خصوصا که تو خونه با روغن تازه درست بشه لازمه ی داشتن یه زولبیا بامیه عالی اینه که یه شربت بار درجه یک درست کنید درست کردن شربت بار یا شهد زولبیا بامیه چندتا قلق کوچیک داره که اگر رعایت بشه نه تنها عالی میشه بلکه بیشتر از یکسال هم میتونید نگهش دارید و به هیچ وجه شکرک نمیزنه! منتظر آموزش زولبیا بامیه در پست های بعدی باش️ مواد لازم : ۲ پیمانه (لیوان) شکر ۱ پیمانه (لیوان) آب ۱/۴ قاشق چای خوری جوهر لیمو (جایگزین آب لیمو تازه هم میشه اما ممکنه شکرک بزنه) ۲ عدد هل ۱ قاشق غذاخوری زعفران ۱/۴ پیمانه گلاب ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری گلوکز (ترجیحا ۲ قاشق) ابتدا دولیوان شکر به همراه آب رو روی حرارت متوسط رو به پایین بزارید تا زمان جوشیدن تحت هیچ شرایطی هم نزنید مخصوصااااا با قاشق استیل به محض اینکه شروع به جوش زدن های ریز کرد به وسیله قاشق چوبی شکر رو از اطراف قابلمه به مرکز هدایت کنید تا کاملا در آب حل بشه طی این مدت دور قابلمه رو با آب و یا آب لیمو تازه مرطوب کنید که از شکرک زدن جلوگیری بشه ۱/۴ ق‌.چ+۲ عدد هل+۱ ق.غ زعفران و ۱/۴ پیمانه گلاب رو به همراه ۲ ق.غ گلوکز اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بزارید با حرارت ملایم جوش بزنه برای تست مقداری از شهد رو توی ظرف بریزید و به مدت ۵ دقیقه در یخچال بزارید بعد از ۵ دقیقه اگر ظرف رو تکون دادید و شهد در جای خودش به ارومی تکان خورد و یا بین دو انگشت کِش اومد شربت شماا آمادست شهد رو در ظرف دیگه ای بریزید و بزارید هم دمای محیط بشه میتونید توی ظرف دردار هم بریزید و توی یخچال برای مدت طولانی نگه دارید عوامل شکرک زدن : جوشیدن شربت به علت حرارت بالا هم زدن زیاد شربت بعد از حل شدن شکر مرطوب نکردن دیواره استفاده نکردن از آبلیموی طبیعی یا جوهر لیمو(جوهر لیمو بهتره) منتقل نکردن شربت بعد از آماده شدن به ظرف دیگه نپوشوندن در ظرف حاوی شربت بعد از خنک شدن جوشیدن و غلیظ شدن بیش از حد با رعایت این نکات بهترین شهد رو آماده کنید اگر سوالی داشتی هم توی پیج اینستاگرامم و هم اینجا در خدمتتم

همه توضیحات ...