آموزش ته چین مرغ و کشمش با تمامی نکات
#ته_چین_مرغ_و_کشمش
مواد لازم:
برنج ۴ لیوان
ماست چکیده یا خامه ای ۸ قاشق غذاخوری
زعفران خیلی غلیظ ۸ قاشق غذا خوری
مرغ ۲ تکه کامل(من از مخلوط ران و سینه استفاده کردم )
پیاز ۱عدد
نمک ،زرد چوبه ،فلفل به میزان لازم
گلاب ۴ قاشق غذا خوری
پودر هل نصف ق چ
زرشک،خلال بادام و خلال پسته به دلخواه برای تزئین
روغن به میزان لازم
روغن ۲/۳ لیوان برای مایه ته چین
تخم مرغ ۳تا زرده و ۱ دونه کامل
کشمش ۱ لیوان
طرز تهیه:
داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید.روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.برنج را از چند ساعت قبل بخیسانید و به آب در حال جوش اضافه کنید.
برنج را یه کم زنده تر آبکش کنید و بزارید کنار خنک بشه .
مرغ ها را با پیاز ، نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین و ۱ لیوان آب بزارید به مدت ۱ ساعت بپزه و وقتی خنک شد ،ریش ریش کنید
داخل تابه مقداری روغن بریزید،پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.سپس مرغ ریش شده را اضافه کنید وتفت بدید.نمک،فلفل و زردچوبه بزنید .کشمش شسته را اضافه کنید و کمی تفت بدید، سپس گاز را خاموش کنید.
تو کاسه بزرگ، ۳ تا زرده و ۱ دونه تخم مرغ کامل را خوب با گلاب ،پودر هل و زعفران هم بزنید. (این مرحله خیلی مهمه )بوی زهم تخم مرغ با پودر هل و گلاب و زعفران کامل گرفته میشه.ماست و نمک را اضافه و هم میزنیم و۲/۳ لیوان روغن میزنیم. بعد همه مواد را به برنج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.کف قابلمه روغن بریزید و نصف برنج داخلش ریخته و با قاشق خوب فشرده کنید .مخلوط مرغ و کشمش را ، روی برنج خوب پخش می کنیم ،دقت کنید از دیواره قابلمه فاصله داشته باشه تا نسوزه . باقی برنج را میریزیم و دوباره خوب با قاشق فشرده می کنیم.با شعله کم روی گاز بزارید.به مدت ۱ ساعت بپزید.
در آخر به دلخواه با زرشک سرخ شده ،خلال بادام و خلال پسته تزئین کنید و سرو کنید.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/@ashpazinarges1017
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
همه توضیحات ...