طرز تهیه کتلت شیرازی_آموزش پخت کتلت اصیل و خوشمزه

2,944 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#کتلت_شیرازی #کتلت_بازاری مواد لازم:برای ۲۰ عدد کتلت سیب زمینی ۵ عدد پیاز ۱ عدد (آبشو بگیرید) تخم مرغ ۱ عدد آرد گندم ۱ لیوان آب ...
#کتلت_شیرازی #کتلت_بازاری مواد لازم:برای ۲۰ عدد کتلت سیب زمینی ۵ عدد پیاز ۱ عدد (آبشو بگیرید) تخم مرغ ۱ عدد آرد گندم ۱ لیوان آب ۱ لیوان کره ۲۰ گرم آرد سوخاری ۴ قاشق غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،روغن به میزان لازم طرز تهیه: یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و آب را به همراه کره داخل تابه می ریزیم. پس از اینکه کره به طور کامل ذوب شدو آب شروع به جوشیدن کرد، آرد را به تابه اضافه می کنیم و مواد را به صورت مداوم مخلوط می کنیم. در این مرحله حرارت زیر تابه را کم می کنیم و مواد را به اندازه ای مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست جمع شود. پس از اینکه خمیر جمع شد، ۳ دقیقه آنرا روی حرارت ملایم می پزیم و با قاشق باز و بسته می کنیم سیب زمینی ها را به همراه ۳ لیوان آب ،داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس کمی نمک اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها سریعتر آبپز شوند. بعد از پخت، سیب زمینی ها را از قابلمه خارج کرده و پوست شان را جدا می کنیم. سیب زمینی ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم تا مانند پوره سیب زمینی کاملا یکدست شوند. به سیب زمینی له شده،پیاز رنده شده و آبش گرفته شده ،خمیر(مخلوط کره،آب و آرد) سرد شده،نمک ،ادویه ها،آرد سوخاری و تخم مرغ اضافه کنید. کاملا مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد. حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. در همین حین یک کاسه آب هم جلوی دستمان قرار می دهیم. پس از اینکه روغن داغ شد، دستمان را داخل آب می زنیم تا مایه کتلت به دستمان نچسبد. حالا به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و با دست آنرا به صورت لوزی شکل می دهیم.به گوشه های خمیر،زاویه میدهیم و وسط آنرا با کارد برش می زنیم تا مغز پخت شود. سپس به آرامی درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. نکته مهم در مورد سرخ کردن کتلت شیرازی این است که بهتر است با حرارت بالا سرخ شود، چون هم روغن کمتری جذب می کند، هم اینکه تردتر می شود. پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم. نوش جان

همه توضیحات ...