آموزش تارت مربایی

لرنیو
لرنیو
مواد لازم: برای خمیر: 5 عدد زرده تخم مرغ مقدار اندکی نمک 60 گرم (4 قاشق غذاخوری) شکر 70 گرم (1/3 فنجان) خامه ترش 100 گرم (1/2 فن ...
مواد لازم: برای خمیر: 5 عدد زرده تخم مرغ مقدار اندکی نمک 60 گرم (4 قاشق غذاخوری) شکر 70 گرم (1/3 فنجان) خامه ترش 100 گرم (1/2 فنجان) کره ذوب شده 280 گرم (1.75 فنجان) آرد 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر قالب فر 28*18 سانتی متر در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه (356 درجه) حدود 15 دقیقه بپزید. برای مربای آلبالو: 600 گرم (4 فنجان) آلبالو یخ زده 50 گرم (1/4 فنجان) شکر 30 گرم (3 قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت 50 میلی لیتر (1/5 فنجان) آب برای مرنگ: 5 عدد سفیده تخم مرغ مقدار اندکی نمک 150 گرم (3/4 فنجان) شکر 16 گرم (2 قاشق چایخوری) شکر وانیل شله بادام 30 گرم در دمای 150 درجه سانتیگراد (302 درجه سانتیگراد) به مدت تقریبی بپزید. 45-50 دقیقه نوش جان!

همه توضیحات ...