آموزش تارت مربایی
مواد لازم:
برای خمیر:
5 عدد زرده تخم مرغ
مقدار اندکی نمک
60 گرم (4 قاشق غذاخوری) شکر
70 گرم (1/3 فنجان) خامه ترش
100 گرم (1/2 فنجان) کره ذوب شده
280 گرم (1.75 فنجان) آرد
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
قالب فر 28*18 سانتی متر
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه (356 درجه) حدود 15 دقیقه بپزید.
برای مربای آلبالو:
600 گرم (4 فنجان) آلبالو یخ زده
50 گرم (1/4 فنجان) شکر
30 گرم (3 قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت
50 میلی لیتر (1/5 فنجان) آب
برای مرنگ:
5 عدد سفیده تخم مرغ
مقدار اندکی نمک
150 گرم (3/4 فنجان) شکر
16 گرم (2 قاشق چایخوری) شکر وانیل
شله بادام 30 گرم
در دمای 150 درجه سانتیگراد (302 درجه سانتیگراد) به مدت تقریبی بپزید. 45-50 دقیقه
نوش جان!
همه توضیحات ...