صفر تا صد آموزش شیرینی پفکی گردویی با سولاردام الجی و فر

2,043 بازدید
بیشتر
آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
مواد لازم برای شیرینی پفکی گردویی پودر قند ۱۰۰گرم(دو سوم لیوان ) زرده تخم مرغ ۴ عدد وانیل یک سوم ق چ گردو خرد شده ۷۰گرم بکینگ پو ...
مواد لازم برای شیرینی پفکی گردویی پودر قند ۱۰۰گرم(دو سوم لیوان ) زرده تخم مرغ ۴ عدد وانیل یک سوم ق چ گردو خرد شده ۷۰گرم بکینگ پودر نصف ق چ ️پودر قند رو چند مرحله به زرده تخم مرغها اضافه میکنیم و با همزن میزنیم ️بعد وانیل رو اضافه میکنیم ️تخم مرغهارو انقدر بزنید تا کرم رنگ بشه و کاملا روشن بشه رنگش ️بعد بکینگ پودر رو اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم ️در اخر گردو رو ریخته و با تخم مرغها ترکیب میکنیم و به کمک قیف یا قاشق در قالب میریزیم گردو رو اصلا پودر نکنین و با چاقو فقط ریز خرد کنید حتما از وانیل مرغوب استفاده کنید روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۵۰درجه پیش گرمایش کنید و بعد با همون دما به مدت ۱۰دقیقه (به همراه سه پایه کوتاه) روش پخت در فر : فر رو با دمای ۱۵۰ درجه میزارین تا کامل گرم بشه بعدقالب رو داخلش میزاریم با ۱۰ دقیقه زمان تا بپزه روش پخت روی گاز : شیرینی ها رو داخل تابه همراه کاغذ روغنی روی شعله پخش کن با حرارت ملایم به همراه در و دمکنی گذاشته و ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا بپزه

همه توضیحات ...