طرز تهیه اصل همبرگر خانگی به همراه تمام نکات

84,999 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#همبرگر_خانگی میدونی فرق برگر ‌،همبرگر و چیز برگر چیه؟ برگر سرشاخه همبرگر و چیز برگر هست در واقع هر چیزی میتونه داخل نان گ ...
#همبرگر_خانگی میدونی فرق برگر ‌،همبرگر و چیز برگر چیه؟ برگر سرشاخه همبرگر و چیز برگر هست در واقع هر چیزی میتونه داخل نان گرد برش خورده اون قرار بگیره مثل سبزیجات یا گوشت ولی همبرگر معمولا از گوشت گوساله داخلش استفاده میشه و چیز برگر همبرگری هست که داخلش پنیر داره مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۳۶۰ گرم(برای ۳عدد همبرگر) پیاز متوسط ۱عدد ارد سوخاری ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر فلفل دلمه مقداری سس خردل ۱ق غ(به دلخواه) طرز تهیه: پیاز و رنده کنید و آبشو کاملا بگیرید. گوشت، پیاز و همه ی ادویه ها و سس خردل رو ورز بدین، نیم ساعت بزارین داخل یخچال تا منسجم بشه و بعد با درب شیشه ای یا قالب یا با دست ، قالب بزنید. همبرگر رو داخل فریزر بزارید تا سفت بشه. هر موقع خواستید آماده کنید از فریزر بیرون بیارید و سرخش کنید. اگر همون موقع خواستید سرخ کنید.حداقل نیم ساعت فریزر بزاریدتا منسجم بشه. برای پخت همبرگر اصلا از روغن استفاده نکنید. پنیر ورقه ای گودا طعم همبرگر و عالی میکنه میتونید حذفش کنید. نکات از گوشت گوساله خالص استفاده نکنید چون برگرتون خشک میشه اگه گوسفندی نداشتین ده درصد چربی به گوشت گوساله اضافه کنید تا لطیف بشه درب تابه رو نبندید برگر آب میندازه و جمع میشه وزن هر عدد برگر بین۱۰۰تا۱۲۰گرم هست نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20

همه توضیحات ...