کابلی پلو | قابلی پلو | غذای معروف افغانستان

29,637 بازدید
بیشتر
رسپیدون | آموزش آشپزی
رسپیدون | آموزش آشپزی
RecipedooonE54 سلام به دوستان عزیز امیدوارم همه سلامت باشید... امروز اومدیم با یک غذای افغانستانی خیلی خوشمزه اگر غذا های شی ...
RecipedooonE54 سلام به دوستان عزیز امیدوارم همه سلامت باشید... امروز اومدیم با یک غذای افغانستانی خیلی خوشمزه اگر غذا های شیرین دوست دارید عاشقش میشید... ️ کل زمان آماده سازی️۲ الی ۳ ساعت آماده سازی️۴۰ دقیقه پخت️۱۲۰ دقیقه ️مواد مورد نیاز️ یک عدد پیاز بزرگ یک کیلوگرم گوشت گوسفند سیر و زنجبیل کوبیده شده» ۲ قاشق چایخوری گشنیز خشک کوبیده شده» ٢ قاشق چایخوری آب» ۳ لیوان برنج» ۳ لیوان روغن هویج متوسط» ۳ عدد کشمش» ۲۰۰ گرم شکر» ۲ قاشق غذاخوری ادویه ماسالا که شامل » میخک_رازیانه_هل_فلفل سیاه_ دارچین_ زیره_جز هندی_تخم گشنیز ️طعم هر کدوم از ادویه های بالا رو دوست ندارید میتونید اون رو حذف کنید. هویج هارو به صورت رشته ای برش میدیم برای این کار میتونید از رنده های مخصوص رشته کردن هم استفاده کنید؛ سپس در روغن برای ۵ تا ۷ دقیقه سرخ میکنیم. کشمش هارو خوب میشوریم؛ خشک میکنیم و سرخ میکنیم. پیاز ها ی نگینی یا رشته ای رو سرخ میکنیم تا جایی که طلایی بشه؛گوشت هارو اضافه میکنیم و برای ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم. زنجبیل و سیر له شده، گشنیز خشک، نصف قاشق چایخوری از ادویه ماسالا و آب رو اضافه میکنیم؛ پنج دقیقه با حرارت بالا و بعد برای ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط میپزیم(این زمان برای پخت در زودپز هستش) ️اگر برای پخت گوشت از قابلمه استفاده می کنید بسته به نوع گوشتتون ۲ الی ۳ ساعت پختش زمان میبره. بعد از این که گوشت ها کاملا پخته شد نمک رو اضافه میکنیم سپس تکه های گوشت رو از آب شون جدا می کنیم و آب گوشت رو کنار می گذاریم. در قابلمه از قبل گرم شده شکر میریزیم و اجازه میدیم شکر ذوب و قهوه ای بشه آب گوشت و نمک و باقی ادویه ماسالا رو اضافه میکنیم. ️برای بهتر دم کردن برنج با تهِ کفگیر سوراخ هایی رو ایجاد می کنیم روغن رو اضافه کرده و در آخر گوشت ها، هویج ها و کشمش هارو روی برنج میزاریم و اجازه میدیم پنج دقیقه با حرارت متوسط و بعد برای ۱۵ دقیقه با حرارت کم بپزه تا برنج خوب دم بکشه. Credit:@kitchen_of_roya

همه توضیحات ...