سه دلیل ساده بودن منو در رستوران و کافه

58 بازدید
بیشتر
رستومارک
رستومارک
منوی رستوران و کافه یکی از مهم ترین بخش های بازار یابی و فروش یک رستوران به حساب می اید . تمام تاکید مشاوران و متخصصان صنعت رستو ...
منوی رستوران و کافه یکی از مهم ترین بخش های بازار یابی و فروش یک رستوران به حساب می اید . تمام تاکید مشاوران و متخصصان صنعت رستوران و کافه چه در ابتدای کار یک رستوران و چه در مواقع رکود و بحران در صنعت رستوران و فست فود ساده سازی و بهینه کردن منوی کافه و رستوران است . یکی از مهم ترین مزایای ساده بودن منوی کافی شاپ و رستوران ساده شدن فرایند خرید مواد اولیه در رستوران، فرایند انبارداری و بالطبع کاهش هزینه های رستوران و کافه می باشد. اینحانب محمد رضایی موسس گروه رستومارک مدرس و مشاور مدیریت، برندینگ و سیستم سازی در صنمت رستوران و کافه شماره تماس 09361987619 آدرس سایت www.restomark.ir پیچ اینستاگرام Mrezaee.ir@ کانال تلگرام https://t.me/restomark

همه توضیحات ...