طرز تهیه خورشت آلو اسفناج به سبک قدیمی همراه با تنظیم طبع غذایی این خورشت مقوی
خورشت آلو اسفناج یکی از غذاهای قدیمی در آشپزی ایرانی هست که به مدل های مختلفی مثل خورشت آلو اسفناج با مرغ و با گوشت قرمز درست میشود.به خاطر طبع سرد آلو و اسفناج بهتره با گوشت گوسفند درست بشه.همچنین برای ترش کردنش از رب انار هم میشه استفاده کرد.امیدوارم این خورشت رو درست کنید و ازش لذت ببرید
مواد لازم
پیاز متوسط: ۱ عدد
گوشت گوسفند: ۳۰۰ گرم
زردچوبه: ۱ ق چ خ
آلو بخارا: ۱ پیمانه
اسفناج: ۵۰۰ گرم
سیر: ۱ عدد
تره خشک: یک مشت
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ ق چ خ
زعفران: مقدار لازم
آبغوره: نصف پیمانه
.
.
.
.
.
.
.
#خورشت_آلو_اسفناج #آلو_اسفناج #آشپزی #غذای_ایرانی
همه توضیحات ...