پخت نان ایتالیایی با فر بروج (فر پخت ترکیبی)
پخت نان ایتالیایی
️بوی خوش نان ایتالیایی با عطر ریحان و روغن زیتون تو آشپزخونه بروج پیچیده! شف مسعودی یه بار دیگه با فر کامبی بروج کاری کرد کارستون!
کافهها و بیکریها میتونن با این دستگاه نانها، شیرینیها و دسرهای متنوعی رو در کنار غذاهای مختلف به مشتریاشون ارائه بدن.
️یه نان، وقتی خوب پف میکنه که خمیرش خوب عمل اومده باشه. در پخت نان صنعتی معمولا عملآوری خمیر با دستگاه پروفر انجام میشه، اما فر کامبی بروج با ویژگیهای انحصاری پروف خمیر رو ممکن میکنه!
️تولید بخار مستقیم مناسب برای پخت نان و شیرینی با دمای پایین (30 درجه سانتیگراد) و امکان ایجاد رطوبت در کابین از 0 تا 100 درصد نظیر دستگاه پروفر عمل میکنه؛ بنابراین دیگه به خرید این دستگاه به طور مجزا نیازی نیست، در ضمن تو فضای آشپزخونه هم صرفهجویی میشه.
️نانی که به روش ترکیبی (گردش هوای داغ و بخار) پخت میشه دو مزیت بزرگ داره: هم بافت فوقالعادهای داره و هم تازگیش رو به مدت طولانیتری حفظ میکنه.
.
️رنگ گرفتن نان برای سرآشپزها خیلی مهمه! با تنظیم درجه فن فر بروج میتونید رنگ نان رو اونجور که دلخواهتونه دربیارید.
️فر کامبی بروج با قابلیتهای ویژه برای پخت حرفهای
اینستاگرام : https://www.instagram.com/boruj.co
وبسایت : http://boruj.ir
تلفن : 58723-021
واتس آپ : 09128401272
همه توضیحات ...