شیرینی های عید نوروز | آموزش آشپزی | بهترین شیرینی عید

4,688 بازدید
بیشتر
آشپزی های روزانه
آشپزی های روزانه
مواد لازم شیرینی الماسی : آرد الک شده 165 گرم پودر کاکائو الک شده 10 گرم کره هم دمای محیط 125 گرم زرده تخم مرغ یک عدد پودر ...
مواد لازم شیرینی الماسی : آرد الک شده 165 گرم پودر کاکائو الک شده 10 گرم کره هم دمای محیط 125 گرم زرده تخم مرغ یک عدد پودر قند الک شده 62 گرم وانیل 1/8 ق چ پودر هل شکلات نکات : اگر طعم کره را دوست ندارید از کره گیاهی یا همون مارگارین استفاده کنید وقتی زرده تخم مرغ را اضافه کردید حتما بین هم زدن یک بار ظرف را دور گیری کنید آرد را قاشق قاشق اضافه کنید وهر قاشقی که اضافه میکنید حتما مخلوط کنید تا اگر خمیری نرم و لطیف بدست امد که به دست نچسبید و موقع گرد کردن ترک نخورد یعنی دیگر نباید آرد اضافه کنید اگر آرد بیشتر اضافه کنید خمیر ترک خورده و خرد میشود البته گاهی بخاطر جنس آرد ممکن است مقدار آرد مصرفی بیشتر از مقدار دستور باشد مثلا من 1 قاشق سرخالی آرد بیشتر به خمیرم اضافه کردم خمیر را به هیچ وجه با دست ورز ندهید چون روغن انداخته و شیرینی خشکی خواهید داشت گلوله های 8 گرمی از خمیر بردارید و گرد کنید نیازی به کاغذ روغنی نیست شیرینی را بیشتر از زمان تعیین شده در فر نذارید چون خشک میشود فر را از قبل گرم کنید دما برای فر گازی : 180 درجه دما برای فر برقی : 15 تا 20 درجه دما کمتر مدت زمان پخت : 12 تا 15 دقیقه اجازه دهید شیرینی کاملا خنک شود سپس از سینی جدا کنید در غیر این صورت شیرینی خرد میشود ************************************************************ مواد لازم شیرینی بهشتی : پودر قند 58 گرم روغن صاف قنادی 75 گرم پودر هل 1/2 ق چ آرد الک شده 166 گرم پودر کاکائو 1 ق م زعفران نکات : آرد را قاشق قاشق اضافه کنید وهر قاشقی که اضافه میکنید حتما مخلوط کنید تا اگر خمیری نرم و لطیف بدست امد که به دست نچسبید و موقع گرد کردن ترک نخورد یعنی دیگر نباید آرد اضافه کنید اگر آرد بیشتر اضافه کنید خمیر ترک خورده و خرد میشود خمیر را به هیچ وجه با دست ورز ندهید چون روغن انداخته و شیرینی خشکی خواهید داشت برای دو رنگ کردن خمیر از پودر کاکائو و زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید اگر بعد از اضافه کردن زعفران خمیر حالت چسبنده پیدا کرد میتوانید 1 قاشق مرباخوری یا کمتر آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا به حالت اول برگردد شیرینی را بیشتر از زمان تعیین شده در فر نذارید چون خشک میشود بعد از اینکه کاملا خنک شد آن را از سینی جدا کنید فر را از قبل گرم کنید دما برای فر گازی : 180 درجه دما برای فر برقی : 15 تا 20 درجه دما کمتر مدت زمان پخت : 15 دقیقه **************************************************************

همه توضیحات ...