طرز تهیه لگیمات ترد و خوشمزه با آسونترین دستور

86,791 بازدید
بیشتر
Ashpazmozhi
Ashpazmozhi
سلام.دوستای مهربونم امروز اومدم با دستور یه شیرینی جنوبی و عربی که طرفدار خیلی زیادی داره و توی ماه رمضان هم خیلی درست میکنن به ...
سلام.دوستای مهربونم امروز اومدم با دستور یه شیرینی جنوبی و عربی که طرفدار خیلی زیادی داره و توی ماه رمضان هم خیلی درست میکنن به نام لُگیمات,مقدار کمی درست کردم که شما هم بتونین همین الان دست بکار بشین و سریع آمادهش کنین موادشم اکثرا توی خونه هاتون هست #لُگیمات مواد لازم خمیر 10قاشق غذاخوری آردسفید 2قاشق غذا خوری کاسترد 2قاشق غذا خوری شیر خشک(نیدو) 2قاشق چای خوری خ مایع 2قاشق غذا خوری ماست یا نشاسته ذرت 1ق غذا خوری عسل و کمی زعفران مواد لازم شربت بار شکر2لیوان آب1لیوان گللاب نصف لیوان آبلیمو2قاشق مربا خوری هل و زعفران به مقدار لازم ابتدا شربت بار رو آماده میکنیم,شکر و آب رو داخل یه قابلمه.میریزیم و میزاریم رو حرارت تا شکر درون آب حل بشه اصلا هم نزنین و با کمک به برس و آبلیمو شکرهایی که بر اثر بخار آب به قابلمه میچسپه ر پاک میکنیم تا شهدمون شکرک نزنه,گلاب .هل و زعفران هم بهش اضافه میکنیم و میزاریم10دقیقه بجوشه و بعدآبلیمو رو آضافه میکنیم و شعله رو خامون کنین تا از داغی بیفته و شهد (شربت بار)آمادهس طرز تهیه همه موارد ذکر شده رو با هم مخلوط میکنیم و کم کم آب ولرم بهش اضافه میکنیم تاخمیری به غلظت ماست بدست آید بعد خمیر رو به مدل۱ساعت در جای گرم استراحت میدیم تا ور بیاد سپس خمیر رو داخل قیف یکبار مصرف میریزیم و سرشو قیچی میکنیم بعد قیچی رو توی روغن گرم میزنیم و لگیماتهارو درون روغن شرخش میکنیم با حرارت متوسط بعد از سرخ شدن اگه رژیم.هستین میتونین ردش عسل یا شیره خرما بریزین و نوش جان کنین ویا هم.توی شربت بار میریزیم حدود یک دقیقه تا حسابی شهد به خورد لگیمات بره و بعد میزارین توی صافی تا شیره های اضافهش خارج بشه به همین سادگی و خوشمزگی عشقای من حتما به کانال یوتیوب و پیج اینستام سر بزن چونکه از جاهای دیدنی قشم استوری میکنم YouTube:آشپزی با مژی Instagram:@ashpazi_mozhi72

همه توضیحات ...