طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی خوشمزه و بی نظیر ایده ماه رمضان

24,804 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#حلوا_زعفرانی #ایده_رمضان برای حلوا زعفرانی میزان آرد، شکر و مخلوط آب و گلاب یکسانه، مخلوط روغن و کره نصف میزان آرد. آرد حلوا ...
#حلوا_زعفرانی #ایده_رمضان برای حلوا زعفرانی میزان آرد، شکر و مخلوط آب و گلاب یکسانه، مخلوط روغن و کره نصف میزان آرد. آرد حلوا بهتره آرد سنگک باشه ولی از آرد قنادی هم میتونید استفاده کنید. مواد لازم: آرد ۲ لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب نصف لیوان روغن مایع+کره ۲۰۰ گرم (معادل یک لیوان) میتونید بجای کره از روغن جامد استفاده کنید. شکر ۲ لیوان (اگه دوست دارید کم شیرین باشه میتونید یک لیوان ونیم بریزید) زعفران غلیظ ۵ قاشق غذاخوری(با دست و دلبازی زعفران بریزید) پودر هل ۱/۴ ق چ (دلخواه) طرز تهیه: اول شهد رو آماده میکنم شکر، آب، گلاب، زعفران و هل رو روی حرارت بزارید بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد وشکر حل شد زیرش رو خاموش کنید، شهد نباید زیاد بجوشه. یکی دو تا قل بزنه کافیه. آرد رو داخل تابه الک کنید و با شعله ملایم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه (حدود ۳۰ الی ۴۰دقیقه با شعله ملایم)مدام بهم بزنید که آرد نسوزه آرد رو از تابه خارج کنید و دوباره الک کنید. مخلوط روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. با شعله ملایم به مدت یک دقیقه تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه .بعد شهد گرم رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شهد به خورد حلوا بره و حلوا جمع بشه. حتما شهد رو طی چند مرحله اضافه کنید تا آرد کم کم خودش رو باز کنه و حلوا لطیف بشه. بعد از اینکه همه شهد رو اضافه کردید روی حرارت به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا حلوا به غلظت مناسب برسه . اگه قصد دارید حلوا رو از ماسوره رد کنید نزارید خیلی سفت بشه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20

همه توضیحات ...