آموزش پیتزا بیف استراگانف

1,762 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#پیتزا_بیف_استراگانف مواد لازم: آرد سفید یا آرد نان ۳ لیوان شکر ۱ قاشق غذاخوری ‌ پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاش ...
#پیتزا_بیف_استراگانف مواد لازم: آرد سفید یا آرد نان ۳ لیوان شکر ۱ قاشق غذاخوری ‌ پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون یا روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری آب ولرم ۱ لیوان مواد لازم :برای بیف استراگانف گوشت گوساله نیم کیلو پیاز ۱ عدد آب ۱ لیوان نمک و فلفل به میزان لازم قارچ ۱۰ عدد خامه صبحانه ۲۰۰ گرم مواد لازم برای سس بشامل: کره ۱ قاشق غذاخوری آرد سفید قنادی ۱ قاشق غذاخوری شیر ۱ لیوان نمک،فلفل،آویشن به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم طرز تهیه: برای خمیر پیتزا،تمام مواد خمیر را باهم مخلوط کنید .ده دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد. اگر از خمیر مایه تون اطمینان ندارید،تست کنید. اگر خمیر کمی چسبنده بود،کمی آرد اضافه کنید. اما آرد زیادی به خورد خمیر ندید ،چون سفت میشه.اما اگر خمیر سفت بود،کمی آب اضافه کنید. ظرفی را چرب کنید ،خمیر را داخلش بزارید.درشو بپوشونید و یک ساعت در دمای محیط بزارید تا عمل بیاد و پف کنه. بعد از یک ساعت که خمیر عمل اومد، پف خمیر و بگیرید. داخل تابه ،پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید. گوشت را به صورت نواری و نازک برش بزنیدو با پیاز تفت بدید. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد،بهش فلفل بزنید. یک لیوان آب بریزید و در تابه را بزارید و به مدت ۲ساعت با حرارت کم بپزید. بعد از ۲ ساعت،قارچ های خرد شده را اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدید. سپس نمک بزنید و کمی تفت بدید. گاز را خاموش کنید و خامه را اضافه کنید و بهم بزنید تا مواد یکدست بشه. برای سس بشامل: داخل قابلمه، کره بریزید و روی حرارت بزارید تا ذوب بشه. یک قاشق آرد بریزید و با کره تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه. شیر بریزید و بهم بزنید. نمک،فلفل و آویشن بزنید. با حرارت کم ،مدام بهم بزنید تا مثل فرنی ،غلیظ بشه. با این مقدار خمیر و مواد،سه عدد پیتزا به قطر ۳۰ سانت خواهید داشت. من یک پیتزا به قطر ۳۵ سانت درست کردم و یک پیتزا به قطر ۳۰ سانت. داخل قالب رو با مقداری آرد و روغن چرب کنید. خمیر را داخل قالب پهن کنید. سس بشامل بریزید و  روی خمیر،پخش کنید .مقداری پنیر پیتزا بریزید. از مواد گوشتی روی پنیر بریزید و پخش کنید.سپس با پنیر پیتزا روی مواد را بپوشانید. با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت بپزید و در آخر گریل(المنت بالایی )بزنید تا پنیر ،طلائی بشه.

همه توضیحات ...