طرز تهیه ترشی مخلوط/ ترشی مخلوط/ ترشی /آموزش آشپزی

20,522 بازدید
بیشتر
آموزش بافتنی
آموزش بافتنی
طرز تهیه ترشی مخلوط/ ترشی مخلوط/ آموزش آشپزی گل‌ کلم بزرگ ۲ عدد کلم برگ 500 گرم کرفس ۵۰۰ گرم هویج ۵۰۰ گرم بادمجان ۲ کیلو ش ...
طرز تهیه ترشی مخلوط/ ترشی مخلوط/ آموزش آشپزی گل‌ کلم بزرگ ۲ عدد کلم برگ 500 گرم کرفس ۵۰۰ گرم هویج ۵۰۰ گرم بادمجان ۲ کیلو شلغم شیرازی ۱ کیلو سیر ۱ کیلو خیار ۲ کیلو فلفل سبز تند ۵ الی ۱۰ عدد سرکه وردا ۵ لیتر آب ۲/۵ لیتر سبزی معطر شامل: ترخون، گشنیز، نعناع،شوید، جعفری و ریحون ۵۰۰ گرم نمک به مقدار لازم من برای این ترشی ۲۰ کیلویی از ۴ قاشق سوپخوری استفاده کردم شما میتونید کم یا زبادش کنید زرد چوبه ۲ قاشق غذاخوری سیاه دانه ۱ قاشق سوپخوری برای تهیه ی ترشی مخلوط، ابتدا تمام سبزیجات ترشی رو بشویید و به شکل و اندازه ی دلخواه خرد کنید. سپس آن ها را بشویید و داخل آبکش بریزید و اجازه بدهید یک شب کاملا بمانند تا آب آن ها برود و آبی روی آن ها باقی نماند. بادمجان ها احتیاجی به پوست گرفتن ندارند آن ها را با پوست خرد کنید و با یک استکان سرکه و ۵ لیوان آب و ۱ قاشق غذاخوری۲ جوش بزند سپس داخل یک سبد قراردهید،روی بادمجانها یه چیز نسبتا سنگین بذارین تا آب اضافی آن خارج شود به مدت ۶ ساعت تو آب سبزی ها را پاک کنید و بشویید و اجازه بدهید آب آن ها خوب کشیده شود. سپس خرد کنید. آب و سرکه انگور را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس آن را خاموش کنید و اجازه بدهید خنک شود. سبزیجات ترشی را داخل ظرف بزرگی بریزید، سیاه دانه، نمک و زردچوبه را به سبزیهای معطر خرد شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس ترشی ها را داخل ظرف های تمیز و خشک در داری بریزید و پس از پر شدن، از مخلوط آب و سرکه روی آن ها بریزید به صورتی که روی مواد را کاملا بپوشاند. و در آن را ببندید و در محیطی خنک قرار بدهید و اجازه بدهید برسند. ۲ الی ۳ هفته بعد ترشی مخلوط خوشمزه ما رسیده است زیر ۲ هفته ترشی را استفاده نکنید چون تیزه نوش جان #ترشی_مخلوط #آشپزی #ترشیجات

همه توضیحات ...