سرکه انگبین
خیلی از گیاهخواران سوالشون این هست که غذا چی بپزم؟
دکتر رسول حیدری کتابی با عنوان 365 غذای گیاهی تالیف کرده که در سایت دکتر هپی قراره آموزش برخی غذاها به صورت تصویری برای شما بارگزاری بشه
سرکه انگبین برای تقویت معده و کبد، رفع عطش، انسداد عروق، رفع سر درد و گرمی مفید است. افراد گرم مزاج میتوانند مقداری عرق کاسنی به آن اضافه کنند. خوردن این شربت به همراه شاهتره برای قبل از حجامت توصیه شده است. همچنین این نوشیدنی برای رفع داغی کبد مفید است و به افرادی که با خوردن گرمیها دچار عارضه میشوند، بسیار سفارش شده است. البته افراد سرد مزاج باید کمتر از آن استفاده کنند.
همه توضیحات ...