سیب زمینی سرخ شده سبک آسیایی
نواع مختلف نژادهای سیب زمینی چسبندگی متفاوت دارند بنابراین مقدار نشاسته ذرت مورد نیاز ممکن است کمتر یا بیشتر باشد.
اگر روغن شما خیلی داغ باشد ممکن هست خلالها هنگام گذاشتن در روغن از بعضی قسمت ها باز شوند و مقداری بیرون زدگی داشته باشند، اگر روغن خیلی سرد باشد ممکن است خلالها حالت حل شدگی پیدا کنند و تکه تکه شوند.
اگر مقدار نشاسته ذرت کم باشد
خلال ها در روغن کاملا باز میشود
اگر مقدار نشاسته بیش از حد باشد ممکن است در خلالهای سیبزمینی هنگام سرخ شدن شکاف های طولی ایجاد شود.
https://ashpaz.tv/asian-fries
همه توضیحات ...