عوامل اثر گذار در ایجاد انواع نان ایرانی

موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
شکل گیری انواع نان همچون دیگر غذاهای ایرانی تابع عامل زندگی ایلی و عشایری در ایران باستان و بدنبال آن یکجا نشینی و شکل گیری شهر ...
شکل گیری انواع نان همچون دیگر غذاهای ایرانی تابع عامل زندگی ایلی و عشایری در ایران باستان و بدنبال آن یکجا نشینی و شکل گیری شهر ها بوده است. از آنجایی که غالب زندگی ایرانی، کشاورزی و دامپروری بوده است لذا 4عامل در شکل گیری انواع نان ایرانی اثر داشته است. شش عامل در تولید اندازه و شکل ساختار نان موثر است. 1. فرصت پخت و زمان : جامعه چوپانی فرصت ساخت تنور نداشته و یا زمان بر آمدن نان و پخت محدود الف : دامداران و عشایر کوچ رو نان تازه و نرم و یا نان خشک و نازک است ب: جوامع کشاورزی تنوع نان بیشتر است چون زندگی ثبات داشته و یکجا نشین بوده اند. سایر عوامل : 2. امکانات محیطی و محلی 3. نوع گندم بومی محل 4. آب و هوا و شرایط اقلیمی 5. سطح معیشت و اندازه محل سکونت 6. هوش و خلاقیت مردمان منطقه

همه توضیحات ...