رولت خامه ای عاااالیییی به دون فر با مهرسای عزیزم

لیلی دختر زمستون
دلت میخواد توی تابه و بدون فر رولت بپزی؟ امشب توی این پست با من همراه شو تا باهم یه رولت خامه ای مغزدار توی تابه درست کنیم که خی ...
دلت میخواد توی تابه و بدون فر رولت بپزی؟ امشب توی این پست با من همراه شو تا باهم یه رولت خامه ای مغزدار توی تابه درست کنیم که خیلی راحته و بافتش نرم و پنبه ای و خوشمزس برای تهیه نیاز داریم به تخم مرغ :۳ عدد /آرد :نصف لیوان/ بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری/ شکر: ۵ قاشق غذاخوری/ وانیل:نوک قاشق چایخوری/خامه قنادی یا صبحانه: به میزان لازم پودر انواع مغزیجات: به میزان لازم سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید برای اینکه سفیده به خوبی پف کنه حواستون باشه که به هیچ عنوان زرده وارد سفید نشه تمام ظرف های در تماس با سفیده مثل کاسه و همزن خشک باشه بعد از اینکه سفیده و زرده را جدا کردید یه مقدار وانیل به سفیده اضافه کنید شروع کنید به هم زدن با همزن برقی تا زمانیکه سفید کاملاً پف کنه و وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه. سفیده را داخل یخچال بگذارید تا آب نندازه.حالا زرده ها رو به همراه مقداری وانیل بزنید سپس شکر را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا حالت کرم رنگ و کشدار پیدا کنه بعد از اون زرد رو به سفید اضافه کنید و به آرامی به یک جهت هم بزنید تا پف سفید نخوابه، وقتی کاملاً مخلوط شدن آرد و بکینگ پودر که ۳ بار الک کردیم رو به مواد اضافه می کنیم و باز به آرامی و از یک جهت شروع به هم زدن میکنیم کف تابه رو کاغذ روغنی میندازیم یه مقداری چرب میکنیم موادمون رو داخلش میریزیم صاف میکنیم وقتی ظرف پر شد چند بار روی یک سطح صاف می کوبیم تا حباب های هوا خارج بشه سپس به مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه روی شعله ای که شعله پخش کن داره و ملایم هست می گذاریم تا بپزد اگر از تابه رژیمی استفاده می کنید واشر تابه رو در بیارید بعد از اینکه کیک پخت شعله را خاموش کنید در تابه رو به مدت ۵ دقیقه بزارید و بعد رولت را از تابه خارج کنید کاغذ روغنی را ازش جدا کنید روی یک پارچه تمیز قرار بدید و شروع به رول کردن با پارچه کنید حدودا نیم ساعت تا یک ساعت بگذارید به همان صورت رول باقی بمونه تا خنک بشه و فرم بگیره تو این فاصله خامه ای که دارید اگر خامه قنادی هست بزنید تا فرم بگیره اگر خامه صبحانه هست یک بسته خامه رو با پنج الی هفت قاشق پودر شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا فرم بگیره رولت رو باز کنید داخلش خامه بزنید حدود یک سانت آخر را خامه نزنید چون بعد از رول کردن خامه بیرون میزنه، بعد از پودر مغزیجاتی که دوست دارید روش بریزید و مجدداً رولت رو رول کنید و محکم انتهاش رو ببندید بزارید داخل یخچال تا استراحت کنه بعد از سه چهار ساعت می تونید با چاقوی اره برش بدید و تزئین کنید. #رولت_خامه_ای#شیرینی_تر#رولت_بدون_فر#رولت

همه توضیحات ...