طرز تهیه حلوا مجلسی آسان و خوشمزه با تمام نکات

242,060 بازدید
بیشتر
آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
سلام دوستای خوبم، امروز با طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی در خدمتتونم برای حلوا زعفرانی میزان آرد، شکر و مخلوط آب و گلاب يکسانه، مخ ...
سلام دوستای خوبم، امروز با طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی در خدمتتونم برای حلوا زعفرانی میزان آرد، شکر و مخلوط آب و گلاب يکسانه، مخلوط روغن و کره نصف میزان آرد. بنابراین از هر ظرفی که دوست دارید میتونید به عنوان پیمانه استفاده کنید. آرد حلوا بهتره آرد سنگک باشه ولی از آرد قنادی هم میتونید استفاده کنید. مواد لازم برای پخت حلوا: آرد ۱ لیوان فرانسوی(۱۳۰ گرم) آب ½ لیوان گلاب ½ لیوان روغن جامد یا روغن مایع یا کره ½ لیوان(۱۰۰ گرم) شکر ¾ لیوان(۱۳۰گرم) اگه دوست دارید کم شیرین باشه میتونید نصف لیوان شکر بزنید زعفران غليظ به میزان لازم دانه هل ۳ عدد(دلخواه) ingredients to prepare halva: 1 glass of French flour (130 grams) ½ glass of water Rose water ½ glass oil or butter ½ glass (100 grams) Sugar ¾ glass (130 grams) If you like it less sweet, you can add half a glass of sugar Thick saffron as needed 3 cardamom seeds (optional) طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی اول شهد رو آماده میکنم شکر، آب، گلاب، زعفران و هل رو روی حرارت بزارید بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد و شکر حل شد زیرش رو خاموش کنید، شهد نباید زیاد بجوشه. یکی دو تا قل بزنه کافیه. آرد رو داخل تابه الک کنید و با شعله ملایم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و بوی خوبش بلند بشه (من حدود 7 دقیقه با شعله کم تفت دادم) آرد رو از تابه خارج کنید و دوباره الک کنید. من از مخلوط روغن و کره استفاده کردم، روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. با شعله ملایم تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه بعد شهد گرم رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شهد به خورد حلوا بره و حلوا جمع بشه. حتما شهد رو طی چند مرحله اضافه کنید تا آرد کم کم خودش رو باز کنه و حلوا لطیف بشه. بعد از اینکه همه شهد رو اضافه کردید روی حرارت هم بزنید تا حلوا به غلظت مناسب برسه. اگه قصد دارید حلوا رو از ماسوره رد کنید نزارید خیلی سفت بشه.

همه توضیحات ...