کارگاه آموزشی: "20 قانون طلائی آرائیدن بشقاب غذا، شیرینی و نوشیدنی ها"
(Food Plating Garnishing)
پاره ای از موارد آموزش کل دوره:
گارنیش های ملوکولار (تویلی، گیپورها،خاویار ها، بابلز ها ، رشته ابریشم،...)
برش سبزیجات و میوه ها
20قانون طلائی تزئین بشقاب غذا
روش کلاسیک تزئین بشقاب غذا
اصول انتخاب ظرف غذا
نکات فنی ترکیب بندی غذا و دورچین
......
.
inنکته اجرایی :
ظاهر،ترکیب بندی رنگ، بهداشت جزو عوامل اولیه انتخاب بشقاب غذا جهت سرو می باشند. لذا انسان ها بدلیل غریزی و احساسات به ظاهر غذا نیز اهمیت می دهند. در این کارگاه آموزشی با یادگیری اصول فنی و پایه ای کار و بر اساس الگوهایی طلائی هنر آرائیدن بشقاب غذا را آموزش می دهیم..
مدرس دوره :لاله شفیعی
__________
تاریخ کارگاه : دوشنبه 13 تیر 1401
ساعت کلاس: ساعت 9الی 11:30
2-3 جلسه کارگاهی
شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری
نحوه آموزش دوره: Workshop
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)
گردشگری: وزارت میراث فرهنگی
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)
....
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
همه توضیحات ...