‎کیک پرزدار کروسان

Cookist_zeus
مواد لازم 200 میلی فنجان شیر گرم 10 گرم مخمر آبجو 40 گرم فنجان شکر 1 تخم مرغ 400 گرم 3.2 فنجان آرد 50 گرم فنجان کره 1/2 قاشق غذ ...
مواد لازم 200 میلی فنجان شیر گرم 10 گرم مخمر آبجو 40 گرم فنجان شکر 1 تخم مرغ 400 گرم 3.2 فنجان آرد 50 گرم فنجان کره 1/2 قاشق غذاخوری نمک 200 گرم مربا شیر پودر قند روش پخت قند و مخمر را درون شیر بریزیدنمک تخم مرغ کره و آرد را اضافه کنید.خمیر را ورز دهیدبگذارید 2 ساعت استراحت داده شود.خمیر را به 9 قسمت تقسیم کنید.مربا را در آن قرار داده و کروسانت ها را تشکیل می دهند. بگذارید 20 دقیقه بلند شود.با روغن چرب کنیددر 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد و 350 درجه فارنهایت در فر بپزید

همه توضیحات ...