طرز تهیه حلوا با خرما (حلوا با رطب) ایده ماه رمضان
#حلوا_با_خرما
#حلوا_با_رطب
#ایده_رمضان
مواد لازم:
خرما ۲۰۰ گرم (۱۵ عدد)
شیر یا آب ۱/۴ لیوان
آرد نانوایی ۱ لیوان
کره ۷۰ گرم یا (روغن جامد ۵ قاشق غذاخوری)
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
زعفران ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل نوک قاشق چایخوری به دلخواه
طرز تهیه
برای تهیه حلوای خرمایی مجلسی ابتدا آرد را الک می کنیم، سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. آرد را به خوبی تفت می دهیم تا بوی آن به طور کامل گرفته شود.این زمان ۳۰ دقیقه طول میکشه.
نکته مهم در مورد تفت دادن آرد این است که باید هنگام تفت دادن آرد کاملا مراقب باشیم، چون آرد خیلی سریع می سوزد. سوختن آرد علاوه بر اینکه رنگ حلوا را خراب می کند، باعث می شود طعم حلوا نیز بد شود
هسته و پوست خرما را میگیریم.بهش شیر اضافه میکنیم .میتونید با چنگال بهم بزنید تا یکدست بشه یا برای راحتی کار با گوشتکوب برقی یا خردکن چرخ کنید تا یکدست و خمیری بشه.
اگر پوست خرما رو نگیرید ،داخل حلوا مشخص میشه.
وقتی آرد کاملا تفت خورد ،بهش کره یا روغن جامد اضافه میکنیم. روغن مایع هم میریزیم.به مدت ۲ دقیقه روی حرارت کم ،مدام بهم میزنیم.
بعد ۲ دقیقه،زعفران،گلاب و پودر هل بریزید و بهم بزنید.در آخر مخلوط خرما و شیر را اضافه کنید. بهم بزنید تا کاملا مواد باهم یکدست شوند.
سپس همون طور که داغه،داخل ظرف مورد نظر بریزید. با پشت قاشق صاف کنید.به دلخواه میتونید با سیخ،تزئین کنید.میتونید با انواع مغزها و پودر پسته و نارگیل هم تزئین کنید.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
همه توضیحات ...