طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی ماه رمضان - تست پیتزا دومینو ترکیه برای افطار

28,426 بازدید
بیشتر
macharta
macharta
طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی در ماه رمضان میتونه یکی از تفریحات و سرگرمی های خانوادگی باشه که ما هم در منزل ماچارتا سعی کردیم ا ...
طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی در ماه رمضان میتونه یکی از تفریحات و سرگرمی های خانوادگی باشه که ما هم در منزل ماچارتا سعی کردیم این کار رو انجام بدیم و تجربه پخت بامیه خانگی یا در اصل گوشفیل رو با شما به اشتراک بذاریم از طرفی برای افطار تصمیم گرفتیم یه پیتزای خفن سفارش بدیم و تست پیتزا دومینو ترکیه رو هم داشته باشیم شب قدر ماچارتا رو فراموش نکنید دستور پخت بامیه گوشفیل مواد لازم : روغن جامد ... ۲ قاشق غذا خوری شیر ... نصف فنجان تخم مرغ ... ۱ عدد بکینگ پودر ... ۱ قاشق مربا خوری شربت بار ... ۲ قاشق غذا خوری آرد ... به مقدار لازم وانيل ... كمی . دستور تهیه : ابتدا تخم مرغ و شیر و وانيل و روغن را مخلوط میکنیم بعد بكينگ پودر را اضافه می کنیم دو قاشق از شربت باراضافه میکنیم آرد را تا جایی که خمیرمان بدست نچسبید اضافه میکنیم. سپس دوساعت خمیر را استراحت میدهیم. بعد از دوساعت خمیر را با وردنه باز کرده نه نازك باشه نه كلفت قبل از اینکه خمیر را باز کنید روی میز کارتون را آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر ۲ میلی متر باز میکنیم و با چاقو برش میدهیم و بعد در یک ظرف کوچک مثل شیر جوش روغن مایع ریخته و گوشتفیل های برش زده را در روغن فراوان سرخ کنید. بعد از سرخ شدن در شربت سرد وبعد در صافی میگذاریم تا شیره اضافی آن برود. نکته : آرد را به اندازه ای به مواد اضافه کنید که خمیر دیگه به دستتان نچسبد وگرنه سفت ميشه در ظرف کوچک برای سرخ کردن گوش فیل ها استفاده کنید. از داغ بودن روغن مطمئن بشید. حتما قبل از آماده کردن خمیر شربت را تهیه کنید که کارتون سخت نشه و اون دو تا قاشق شربت را هم از روی همین شربت بردارید داخل مواد خمیر کنید. حتما بعد از سرخ گوش فیل ها را در صافی ریخته تا شربت اضافیش خارج بشه. مواد لازم برای شربت : شکر ... ۲لیوان ۱ لیوان آب ... ۱لیوان گلوكز ... ١ق غ زعفران ... به میزان لازم گلاب ٢ق غ دستور تهیه شربت : شکر را داخل ظرف میریزیم و آب را اضافه میکنیم دقت کنید آب وشکر را روی حرارت هم نزنید چون در این صورت شربت از همون اول شکرک میزنه. اول شکر وآب را قاطی نكنيد بعد که حل شد روی حرارت قرار میدهیم وقتی شروع به جوشيدن كردن گلاب وزعفران را اضافه كرده ميزاريم قوام بياد. در ضمن جوشیدن آب و شکر با یک قلمو که با آب مرطوب کردیم دور اطراف ظرف آب وشکر در حال جوش را تمیز میکنیم وقتی ٨ دقيقه جوشيد گلوكز را اضافه ميكنيم شربت در حدود١٠ الي ١٥ دقیقه قوام طول ميكشه تا قوام بياد. بعد از اینکه شربت خنک شد گوشفیل های سرخ شده را در شربت به مدت دو دقيقه قرار ميديم و خارج کرده و در صافی ریخته سپس در ظرف مورد نظر چیده و ميل كنيد . امیدورام که از این ویدئو لذت ببرید دوستدار شما خانواده ماچارتا حتما ما رو دنبال کنید و نظراتتون رو تو کامنت با ما به اشتراک بذارید پیج اینستاگرام ما چهارتا: https://www.instagram.com/machartaaa/ #زولبیا #بامیه #آموزش_آشپزی

همه توضیحات ...