طرز تهیه ترشی مخلوط به روش بازاری
ترشی مخلوط به ترشی هایی گفته میشود که مخلوط انواع سبزیجات در فرایند تخمیر بوجود میآید.در فصل پاییز و زمستان یکی از چاشنی هایی که پای ثابت سفره اکثر ایرانی هاست. این ترشی خوشمزه و محبوب خانگی بسیار ساده و آسان تهیه می شود فقط نکاتی دارد که حتماً به آن دقت کنید تا ترشی سالمی داشته باشید.
اگر همه مواد بالا را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید می توانید ترشی لیته مخلوط داشته باشید.
مواد لازم:
گل کلم 300 گرم
هویج 150 گرم
خیار 100 گرم
ساقه کرفس 200 گرم
پیاز ریز یا موسیر 4 عدد
سیر 6حبه
فلفل سبز تند یا شیرین 3عدد کوچک
سبزی ترشی شامل ترخون ، مرزه ، و برگ کرفس(سبزی خشک یک قاشق و سبزی تازه خرد شده دو قاشق)
ادویه ترشی شامل زرد چوبه (یک قاشق چایخوری)، گلپر (چند دانه)، تخم شنبلیله (یک قاشق مرباخوری)، سیاه دانه (یک قاشق مرباخوری)و نمک به میزان لازم
سرکه قرمز( دو پیمانه)
آب جوش سرد شده(یک پیمانه)
(من از سرکه و آب جوش سرد شده استفاده کردم به نسبت ۲ به ۱)
همه توضیحات ...