تهچین مرغ و هویج مجلسی(پارت دوم)/آموزش آشپزی جدید

Coral_cake96
Coral_cake96
484 بار بازدید - 2 سال پیش - ببین چی واست اوردم یه
ببین چی واست اوردم یه تهچین مجلسی فوق العاده خوشمزه ینیاااا این تهچین طعمش عالیه نگم براتون از عطر و مزه اش که بینظیره میتونید تو مهمونیاتونم درست کنید که حسابی دلبری میکنهخب موافقید بریم سراغ دستورش @coral_cake96 من مرجانم ، به کرال كيك خوش اومدی اگه از غذاهای تکراری خسته شدی بمون همینجا که چاره اش دسته منه @coral_cake96 @coral_cake96 تهچین مرغ و هویج سینه مرغ ۱ عدد برنج ۲پیمانه طرز تهیه: هويج‌ها (۲-۳عدد متوسط)را پوست گرفته و خلالي خرد كنيد ،در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد. خلال‌هاي هويج را در روغن سرخ كنيد و در حین پخت نمک و زعفران و کره اضافه کنید و همچنین مقدار کمی آبغوره (من ۱ قاشق غذاخوری استفاده کردم) در حین پخت یخورده آب اضافه كردم تا هویج ها نيمپز بشن و بعد كنار بگذاريد. پياز را پوست گرفته، خلالي خرد كرده و در روغن تفت دهید طلایی که شد سینه مرغ پخته و تيكه شده را هم به تابه پيازها اضافه كنيد و تفت دهيد و مقداری نمک و دارچين زعفرون بزنید و تفت بديد زرشک ها (حدود ۴ ق غ )را هم چند دقیقه خیس کنید سپس با مقداری کره و شکر و زعفران تفت دهید و بزارید کنار، در كاسه‌اي مناسب زرده تخم‌مرغ (یک عدد)را ريخته و با چنگال كمي هم بزنيد. زعفران دم‌كرده و ماست پر چرب ( ۳ ق غ)و نمک را اضافه كرده و مخلوط كنيد. مايه ته‌چين آماده است. برنج را داخل آب جوش ريخته و طبق معمول آبكش كنيد.مقدار کمی از برنج را داخل مايه ته‌چين ريخته و خوب مخلوط كنيد. قابلمه‌اي كه مي‌خواهيد ته‌چين را در آن بپزيد روغن بريزيد و ديواره قابلمه رو چرب كنيد. مايه ماستی برنج را در قابلمه ريخته و با پشت قاشق فشرده سپس روی برنج ماستي مقداری برنج سفید بریزید و نیمی از هويج و زرشك را به ترتيب روي لايه اول برنج ريخته و پهن كنيد تا همه سطح برنج را بپوشاند.تکه های مرغ را ریخته و دوباره مابقی هویج ها و زرشك و در آخر سر مابقي برنج سفید را ریخته و با پشت قاشق يكدست و كمي فشرده كنيد. تيكه هاي كره روي برنج قرار بديد قابلمه را روي حرارت ملايم گذاشته و در قابلمه را گذاشته و اجازه دهيد ته‌چين دم بكشد. واسه من حدود ١/٥الي دو ساعت طول كشيد
2 سال پیش در تاریخ 1400/10/24 منتشر شده است.
484 بـار بازدید شده
... بیشتر