اصول پخت مرغ کاراملی خوش مزه و لذیذ

آشپزی با فهیمه
آشپزی با فهیمه
یکی از لذیذترین نوع پخت مرغ همین روش پخت مرغ کاراملی هست واقعا خوش مزست عالیه فقط به خاطر سیر فراوونش باید همه نوش جان کنن س ...
یکی از لذیذترین نوع پخت مرغ همین روش پخت مرغ کاراملی هست واقعا خوش مزست عالیه فقط به خاطر سیر فراوونش باید همه نوش جان کنن سلام فهیمه هستم اگر عاشق تنوع تو طعم خوراکی هستی بهت پیشنهاد می کنم کانالم و دنبال کنی و تو این مسیر خوش مزه کنارم باشی و از تجربیات هم استفاده کنیم بریم سراغ آموزش : مواد لازم : ران مرغ: ۴ تکه پیاز: ۴عدد بزرگ سیر: سه بوته زعفران: نمک: فلفل سیاه آب لیمو ترش تازه آب: درصورت تمای ۱ لیوان طرز تهیه : رون های مرغ و‌تمیز کردم زعفران و سابیدم چند تکه یخ به زعفرون اضافه کردم بعداز ذوب شدن یخ چند قطره آب جوش اضافه کردم به زعفران نمک، فلفل سیاه و آب لیموترش اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه بعد ران های مرغ و با این مخلوط مزه دار کردم روی ظرف سلفون کشیدم و ظرف و یک ساعت داخل یخچال گذاشتم تو این فاصله پیازها رو خلال کردم، پوست رویی سیر رو جدا کردم آب لیمو و آب لیمو رو گرفتم بعداز یک ساعت پیازهای خلال و داخل ظرف ریختم روی پیاز ران های مرغ و چیدم سس مرینیت و داخل ظرف ریختم بعد سیرها رو چیدم و نمک و فلفل سیاه ریختم اگر دوست داشتین سس کاراملیتون آب دار تر باشه ۱ لیوان آب اضافه کنید بعداز نیم پز شدن یک مقدار زعفران ریختم بعداز پخت کامل مرغ مرغ کاراملی ما آمادست من با برنج قالب سرو‌کردم نوش جان ممنون که تا آخر آموزش کنارم بودی و با لایک و کامنت زیبات بهم انرژی دادی ️

همه توضیحات ...