دستگاه بسته بندی نان و شیرینی
استفاده از روش اتمسفر اصلاح شده (MAP) می تواند ماندگاری محصولاتی از قبیل شیرینی و نان که پایه لبنی ندارند را افزایش دهد. از آنجاییکه کپکها، میکروارگانیسم های هوازی محسوب می گردند، در اثر مخلوط گازهای N2 و CO2 می توان آنها را مهار کرد.
جهت مشاهده اطلاعات کامل در خصوص انواع دستگاه بسته بندی نان و شیرینیجات بر روی لینک زیر کلیک کنید.
https://packenpack.com/blog/fa/bread-bakery-packaging-machine
برای دیدن سایت شرکت و سایر محصولات ما در حوزه صنعت بسته بندی می توانید "استیل غرب آسیا" را در گوگل جستجو نمایید.
درخواست مشاوره رایگان – 0283889000
پیشنهاد میکنیم، حتما از کانال اینستاگرام ما بازدید بعمل آورید.
https://www.instagram.com/west_asia_steel
همه توضیحات ...