دو مدل شیرینی عید آسان

3,294 بازدید
بیشتر
مجله هنری توژال
مجله هنری توژال
مواد لازم : خمیر هزارلا عسل : ۱ ق غ آبجوش : ۱ ق غ زعفران دمکرده غلیظ : ۱ ق غ . یخ زدایی خمیر : خمیر رو شب قبل از فریزر خارج کنی ...
مواد لازم : خمیر هزارلا عسل : ۱ ق غ آبجوش : ۱ ق غ زعفران دمکرده غلیظ : ۱ ق غ . یخ زدایی خمیر : خمیر رو شب قبل از فریزر خارج کنین و داخل یخچال بذارین. یا دو الی سه ساعت قبل از استفاده از فریزر خارج کرده و در محیط آشپزخانه بگذارید. مراحلش چون خیلی واضح دیگه نمی نویسم. اگر کاتر ندارین خمیر رو به صورت مستطیلهای هم اندازه با اندازه دلخواه برش بزنین. پخت در فر : ب مدت ۲ الی ۳۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد. ________________ . مواد لازمش : یک سوم لیوان روغن مایع یک سوم لیوان شکر یک و نیم لیوان آرد یک عدد تخم مرغ نوک ق چایخوری وانیل یک ق چایخوری سرصاف بکینگ پودر شکلات آب شده و پودر پسته و ترایفل رنگی برای تزیین . طرز تهیه اش : ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن ۳ دقیقه بزنید ، با همزن دستی ۵ دقیقه تا کرم و کشدار بشه بعد روغن بکینگ پودر و ارد را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید این خمیر نیازی به استراحت نداره خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت نوار لوله ای باز کنید و در اندازه ده سانت برش بزنید و سروته خمیر را به هم بچسبانید تا به صورت اشک دربیاد. تابه را چرب کنید شرینیها را کف تابه بچینید و در و دمکنی گذاشته و روی شعله پخش کن که یک ربع قبل گذاشتیم گرم شده قرار میدهیم، با شعله کم یک ربع زمان نیاز داره تا شیرینی پخته بشه. اگر خواستید داخل فر بپزید یک ربع با دمای ۱۶۰ درجه قبل از خنک شدن به شیرینی دست نزنید که متلاشی میشه ‌به خمیر شیرینی آرد زیادی اضافه نکنید شیرینی ها ترک برمیداره، برای من همون یک‌ونیم لیوان کافی بود.

همه توضیحات ...