طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با تمام نکات و ترفندهای پخت / آموزش کامل قورمه سبزی
طرز تهیه قورمه سبزی رستورانی:
ابتدا در ظرفی مناسب سبزی ها را کاملا خرد کرده و با مقداری روغن کاملا سرخ می کنیم تا رنگ آن به صورت سبز بسیار تیره در بیاید. در ظرفی جدا پیاز را نگینی کرده و نیمه سرخ می کنیم و گوشت را به آن اضافه می کنیم و آن را تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد. زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم تا رب کاملا سرخ شود. زعفران را آب کرده و نیمی از آن را به همراه سبزی سرخ شده به مواد اضافه می کنیم.
لوبیا قرمز را شسته و آب آن را با آبکش گرفته و به مواد اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. بعد از کمی تفت دادن مقداری آب جوش به غذا اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد.پس از یک و نیم تا ۲ ساعت لیمو عمانی های شسته شده و هسته گرفته شده و بقیه زعفران آب کرده را به قورمه سبزی اضافه می کنیم و اجازه می دهیم نیم ساعت بپزد. پس از آن آبغوره و نمک را به خورش اضافه می کنیم و باز هم ۱۵دقیقه به خورش زمان می دهیم تا جا بیفتد.
برای آموزش بیش تر آموزش را از سایت مشاهده کنید
https://dargosh.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%82%D9%88%D8%B1%D9%85%D9%87-%D8%B3%D8%A8%D8%B2%DB%8C
همه توضیحات ...