شیرینی لطیفه، از بافت نرم و لطیفش نگم براتون، تو دهن آب میشه

Cookbook
Cookbook
  آموزش شیرینی لطیفه سلام سلام من با یه پست خوشمزه اومدم میخوام یه شیرینی لطیفه جانانه یادتون بدم که شک ندارم از خوردنش ...
  آموزش شیرینی لطیفه سلام سلام من با یه پست خوشمزه اومدم میخوام یه شیرینی لطیفه جانانه یادتون بدم که شک ندارم از خوردنش سیر نمیشید پس سیوش کن که برای عصرونه و دورهمی ها یه گزینه عالیه ️ مواد لازم شیرینی لطیفه : نشاسته ذرت 30 گرم پودر قند الک شده 110 گرم آرد 100 گرم بکینگ پودر 1/2 ق چ وانیل 1/4 ق چ تخم مرغ 4 عدد خامه فرم‌گرفته حدود 300 تا 350 گرم مواد خشک رو ۳ بار الک کنید چون مدت زمان پخت این شیرینی پایینه و باید پف کنه اول فر رو با دمای 200درجه فر گازی یک ربع روشن کنید و بعد به محض گذاشتن شیرینی داخل فر دمای رو به 180 درجه کاهش بدید و مدت زمان پخت هن بین 8 تا 10دقیقه اس اگه پخت شیرینی کم باشه شیرینی چسبنده میشه و اگه پختشم زیاد باشه سفت و خشک میشه نشاسته برای لطافت و تردی شیرینی استفاده میشه سفید رو در حدی فرم بدید که رد پره های همزن روی سفیده بیوفته و سفیده از ظرف نریزه چون زیاد فرم دادن سفیده باعث خشک شدن شیرینی میشه بعد از فیلینگ گذاری تو ظرف دربسته بزارید و حداقل 6 ساعت تو یخچال بهش استراحت بدید بعد سرو کنید زرده و وانیل و پودر قند رو باید حتما اونقدر بزنید تا کرم رنگ بشه و اواسط کار هم حتما دورگیری کنید اگه احساس کردید غلظت مایه شیرینی کمه میتونید 1 ق س آرد بهش اضافه کنید پودر قندی که روی شیرینی الک میشه برای ترک خوردن شیرینی هست و اگه دوست ندارید شیرینی ترک بخوره و زیاد شیرین باشه پودر قند الک نکنید این شیرینی رو بدون فر و داخل تابه دو طرفه با شعله پخش کن بمدت 20 تا 25 دقیقه میتونید بپزید

همه توضیحات ...