پودینگ چیا - ۴ طرز تهیه راحت و سالم پودینگ دانه چیا

658 بازدید
بیشتر
برند دایت
برند دایت
پودینگ دانه چیا برای صبحانه، میان وعده و دسر می تونه انتخاب خوبی باشه. پودینگ چیا سرشار از پروتئین، فیبر و امگا۳ هست . این طر ...
پودینگ دانه چیا برای صبحانه، میان وعده و دسر می تونه انتخاب خوبی باشه. پودینگ چیا سرشار از پروتئین، فیبر و امگا۳ هست . این طرز تهیه آسان و سریع پودینگ چیا برای گیاهخواران و رژیم های بدون گلوتن هم مناسبه. اینستاگرام ما را دنبال کنید: https://instagram.com/brand.diet?utm_medium=copy_link خواص دانه چیا و ترکیبات دانه چیه https://brand.diet/chia-seeds/ ترکیبات: -پودینگ موز و شکلات دانه چیا 3 قاشق غذاخوری دانه چیا 3/4 فنجان (180 میلی لیتر) شیر دلخواه 1 قاشق غذاخوری عسل یا شیره‌انگور 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1/2 موز، له شده برای تزئین: -برش های موز خرده های شکلات یا آجیل پودینگ توت فرنگی دانه چیا 3 قاشق غذاخوری دانه چیا 3/4 فنجان (180 میلی لیتر) شیر 1 قاشق غذاخوری عسل 3-4 توت فرنگی تازه یا منجمد برای تزئین: توت فرنگی گردو -پودینگ نارگیلی دانه چیا 3 قاشق غذاخوری دانه چیا 3/4 فنجان (180 میلی لیتر) شیر نارگیل یا شیر دلخواه 1 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل برای تزئین: پودر نارگیل مربا آلبالو -پودینگ قهوه چیا 3 قاشق غذاخوری دانه چیا 1/2 فنجان (120 میلی لیتر) شیر 1/4 فنجان (60 میلی لیتر) قهوه 1 قاشق غذاخوری عسل برای تزئین: گردو پودر قهوه طرز تهیه پودینگ موز و شکلات دانه چیا در یک کاسه، موز را له کنید، دانه های چیا، عسل، پودر کاکائو و شیر را اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند، آن را به یک فنجان یا شیشه منتقل کنید، روی آن را بپوشانید و حداقل ۵ ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید. قبل از سرو با برش های موز و برش های شکلات تلخ روی آن را تزئین کنید. پودینگ توت فرنگی دانه چیا در یک کاسه، توت فرنگی ها را له کنید، دانه های چیا، شربت افرا و شیر را اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند، آن را به یک فنجان یا شیشه منتقل کنید، روی آن را بپوشانید و حداقل 2 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید. قبل از سرو با توت فرنگی تازه و آجیل. پودینگ نارگیلی دانه چیا در یک کاسه، دانه های چیا، عسل ، پودر نارگیل و شیر را مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند، آن را به یک فنجان یا شیشه منتقل کنید، روی آن را بپوشانید و حداقل ۵ ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید. قبل از سرو با پودر نار

همه توضیحات ...