طرز پخت کیک رژیمی بدون شکر با سولاردام و مایکروفر

1,912 بازدید
بیشتر
آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
به اینها نیاز داریم ۳ عدد تخم مرغ نصف ق چ پودر هل نصف لیوان روغن مایع(۱۰۰میل) یک چهارم لیوان گلاب ( اختیاری)(۵۰میل) یک لیوان شی ...
به اینها نیاز داریم ۳ عدد تخم مرغ نصف ق چ پودر هل نصف لیوان روغن مایع(۱۰۰میل) یک چهارم لیوان گلاب ( اختیاری)(۵۰میل) یک لیوان شیره انگور یا خرما یا نیشکر(۲۵۰میل) ۲ لیوان آرد (۳۰۰گرم) شکر ۴ ق غ(اختیاری) بکینگ پودر یک ق چ اگر شیره ای که دارین خیلی سفت هست بزارین رو بخارکتری تا روان بشه 1️ زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کرده و سفیده رو بزنید تا کاملا فرم بگیره و بزاریدش یخچال 2️ زرده و شکر (اختیاری) و پودر هل رو باهمزن بزنید تا رنگش روشن بشه 3️روغن و گلاب و شیره رو به ترتیب با همزن بزنید 4️بعد ارد و بکینگ پودر رو الک کنید و با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید 5️ بعد سفیده تخم مرغ رو طی دو مرحله و به ارامی اضافه و مخلوط کنید 6️ مواد رو در قالب چرب شده و به همراه کاغذ روغنی ریخته و روی اون رو با کنجد یا گردو تزیین کنید @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۶۰درجه پیش گرمایش کنید و بعد ، قالب رو به همراه سه پایه کوتاه درون دستگاه گذاشته و با کانوکشن ۱۶۰درجه زمان ۳۰-۳۵دقیقه رو تنظیم میکنیم برای پخت در فر : فر رو از قبل یک ربع روشن کنید تا گرم بشه و بعد با دمای ۱۸۰درجه ۳۰-۴۰ دقیقه زمان پخت بدین

همه توضیحات ...