طرز پخت کیک رژیمی بدون شکر با سولاردام و مایکروفر
به اینها نیاز داریم
۳ عدد تخم مرغ
نصف ق چ پودر هل
نصف لیوان روغن مایع(۱۰۰میل)
یک چهارم لیوان گلاب ( اختیاری)(۵۰میل)
یک لیوان شیره انگور یا خرما یا نیشکر(۲۵۰میل)
۲ لیوان آرد (۳۰۰گرم)
شکر ۴ ق غ(اختیاری)
بکینگ پودر یک ق چ
اگر شیره ای که دارین خیلی سفت هست بزارین رو بخارکتری تا روان بشه
1️ زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کرده و سفیده رو بزنید تا کاملا فرم بگیره و بزاریدش یخچال
2️ زرده و شکر (اختیاری) و پودر هل رو باهمزن بزنید تا رنگش روشن بشه
3️روغن و گلاب و شیره رو به ترتیب با همزن بزنید
4️بعد ارد و بکینگ پودر رو الک کنید و با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید
5️ بعد سفیده تخم مرغ رو طی دو مرحله و به ارامی اضافه و مخلوط کنید
6️ مواد رو در قالب چرب شده و به همراه کاغذ روغنی ریخته و روی اون رو با کنجد یا گردو تزیین کنید
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۶۰درجه پیش گرمایش کنید و بعد ، قالب رو به همراه سه پایه کوتاه درون دستگاه گذاشته و با کانوکشن ۱۶۰درجه زمان ۳۰-۳۵دقیقه رو تنظیم میکنیم
برای پخت در فر : فر رو از قبل یک ربع روشن کنید تا گرم بشه و بعد با دمای ۱۸۰درجه ۳۰-۴۰ دقیقه زمان پخت بدین
همه توضیحات ...