خورشت فسنجان (Fesenjan)

SelinFoood
SelinFoood
مواد لازم: برای کوفته قلقلی: گوشت چرخ کرده 200 گرم، پیاز رنده شده 2 عدد، نمک فلفل و زرد چوبه به میزان لازم برای خورشت: کوفته ...
مواد لازم: برای کوفته قلقلی: گوشت چرخ کرده 200 گرم، پیاز رنده شده 2 عدد، نمک فلفل و زرد چوبه به میزان لازم برای خورشت: کوفته قلقلی آماده شده، گردوی آسیاب شده 200 گرم، پیاز رنده شده 2 عدد،کره 50 گرم، رب انار 4 قاشق غذاخوری، شکر (بسته به ذائقه) 3 قاشق غذاخوری، نمک فلفل و زرد چوبه به میزان لازم،زعفران 2 قاشق غذاخوری برای آماده کردن کوفته قلقلی ابتدا گوشت و پیاز رنده شده و آب گرفته شده به همراه نمک و زردچوبه و فلفل مخلوط میکنیم و به اندازه گردوی با پوست گوله کرده و در داخل روغن کمی سرخ میکنیم. برای خورشت فسنجان ابتدا گردو را چرخ یا آسیاب میکنیم. 2 عدد پیاز رنده شده (با قسمت درشت رنده) به همراه کره و بعد نمک، فلفل و زردچوبه سرخ میکنیم. سپس دو قاشق غذاخوری زعفران غلیظ و بعد گردو آسیاب شده را اضافه میکنیم. بعد رب انار را به اندازه 4 تا 5 قاشق غذاخوری به مخلوط اضافه میکنیم. نکته اینکه اگر با طعم ملس خورشت را دوست دارید 3 تا 4 قاشق غذاخوری نیز شکر اضافه میکنیم که کمی و زیادی شکر در ترشی و شیرینی خورشت موثر است. حدود 4 تا 5 لیوان آب جوش به مخلوط اضافه و اگر رنگ خورشت کم بود مجدد کمی رب انار اضافه میکنیم که کاملا سلیقه ای و به اختیار است. بعد از نیم ساعت جوشیدن مواد در آب، کوفته قلقلی را اضافه و زیر ظرف را کم میکنیم تا خوب جا بیافتد و در میانه پخت خورشت 2 قالب یخ به داخل خورشت انداخته تا روغن بیاندازد (شوک داده میشود) و با شعله ملایم حدود یک و نیم تا دو ساعت بعد خورشت آماده است. نشانی ها اینستاگرام: selinfoood@ آموزش seliin.banooo@ محصولات خانگی جدیدترین ویدئوها را در یوتیوب ببینید SelinFoood

همه توضیحات ...