طرز تهيه ميرزا قاسمي با بادمجان كبابي

79,315 بازدید
بیشتر
آشپزي با شهرزاد
آشپزي با شهرزاد
طرز تهيه ميرزاقاسمي مجلسي میرزا قاسمی یک پیش غذای ایرانی است که توسط مردمان شمال کشور طبخ می شود و در کشور های دیگر آن را به نام ...
طرز تهيه ميرزاقاسمي مجلسي میرزا قاسمی یک پیش غذای ایرانی است که توسط مردمان شمال کشور طبخ می شود و در کشور های دیگر آن را به نام دیپ بادمجان ایرانی معرفی می کنند و آن را در کنار برنج ایرانی ، ماست و سبزی خوردن سرو می کنند. این غذای خوشمزه با بادمجان کباب شده و سیر تهیه می شود و به همین دلیل طعمی دودی دارد. میرزا قاسمی بیشتر در گیلان و دیگر شهرها با برنج سرو می شود ولی با نان تازه نیز بسیار لذیذ است. مواد لازم براي ميرزا قاسمي بادمجان ٤ عدد گوجه فرنگي ٣ عدد تخم مرغ ٢-٣ عدد ٢حبه سير نمك و فلفل و زردچوبه

همه توضیحات ...