طرز تهيه ميرزا قاسمي با بادمجان كبابي
طرز تهيه ميرزاقاسمي مجلسي
میرزا قاسمی یک پیش غذای ایرانی است که توسط مردمان شمال کشور طبخ می شود و در کشور های دیگر آن را به نام دیپ بادمجان ایرانی معرفی می کنند و آن را در کنار برنج ایرانی ، ماست و سبزی خوردن سرو می کنند.
این غذای خوشمزه با بادمجان کباب شده و سیر تهیه می شود و به همین دلیل طعمی دودی دارد.
میرزا قاسمی بیشتر در گیلان و دیگر شهرها با برنج سرو می شود ولی با نان تازه نیز بسیار لذیذ است.
مواد لازم براي ميرزا قاسمي
بادمجان ٤ عدد
گوجه فرنگي ٣ عدد
تخم مرغ ٢-٣ عدد
٢حبه سير
نمك و فلفل و زردچوبه
همه توضیحات ...