آموزش شیرینی الفاحورس با نشاسته ذرت افخم
آموزش شیرینی الفاحورس با نشاسته ذرت افخم
مواد اولیه:
#نشاسته_ذرت_افخم: ۱۸۰ گرم
آرد: ۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱قاشق چایخوری
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
کره هم دمای محیط: ۱۷۰ گرم
زست لیمو:۱قاشق چایخوری
شکر: ۱۳۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۳عدد
وانیل مایع: ۱قاشق چایخوری
فیلینگ: سس دولسه دلچه
تزئین: پودر نارگیل
طرز تهیه:
برای تهیه این شیرینی خوشمزه ابتدا #نشاسته_ذرت _افخم آرد سفید نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم.
کره هم دمای محیط شکر زست لیمو ترش و وانیل را بادور متوسط همزن هم میزنیم تا پفکی شود سپس زرده تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و دوباره هم میزنیم. مواد خشک را روی بقیه مواد الک می کنیم و با دور کند در حدی که مواد خشک و مواد تر با هم مخلوط شوند هم میزنیم.مواد شیرینی را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد از خارج کردن از یخچال مواد را با وردنه صاف کرده و با کاتر قالب میزنیم شیرینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار میدهیم.
بعد از پخت و خنک شدن شیرینی ها با قیف بین آنها سس دولسه دلچه میریزیم و داخل پودر نارگیل میغلتانیم.
زست لیمو ترش همان رنده پوست لیمو ترش هست.
طرز تهیه سس دولسه دلچه:
برای تهیه سس دولسه دلچه یک قوطی شیر عسلی را از سوپر مارکت و لوازم قنادی تهیه کنید و ان را به مدت ۵ ساعت داخل یک قابلمه پر از آب روی حرارت ملایم قرار دهید سپس یک فیلینگ خیلی خوشمزه آماده میشود.
برای خرید #محصولات_افخم با تخفیف ویژه به سایت #افخم_مارکت مراجعه کنید..
.
.
.
Www.AfkhamMarket.com
.
.
همه توضیحات ...