طرز تهیه نان آچما ترکی

9,307 بازدید
بیشتر
نان و کیک با سمیرا
نان و کیک با سمیرا
نان آچما یکی از خوشمزه ترین نون های که میتونید تست کنید با من همراه باش تا باهم درستش کنیم @homecake_samira آدرس پیچ اینستاگرام ...
نان آچما یکی از خوشمزه ترین نون های که میتونید تست کنید با من همراه باش تا باهم درستش کنیم @homecake_samira آدرس پیچ اینستاگرام من @homecake_samira @homecake_samira سلااام بریم که باهم این نون خوشمزه رو درست کنیم نون امروزمون نون آچما ترکیه هست که بسیار خوشمزه اس و کنار پنیر و مربا برای وعده ی صبحانه عالیه مواد لازم آرد نان فانتزی ۷۰۰ گرم شکر ۲ ق غ خ خمیر مایه فوری ۱۲ گرم نمک ۱۲ گرم شیر ۱۸۰ میل آب ۲۰۰ میل یک عدد سفیده تخم مرغ ( زرده رو برای رومال نگه دارین ) کره ی نرم ۱۵ گرم روغن مایع ۱۵۰ گرم نکته:تو رسپی اصلی سفیده تخم مرغ نبود من از میزان شیر کم کردم و از سفیده ی تخم مرغ استفاده کردم تو رسپی اصلی میران شیر ۲۰۰ گرم بود شما سفیده رو وزن کنید به همون میزارن از آب یا شیر دستور کم کنید ) طرز تهیه اول مواد خشک رو باهم مخلوط کنید سفیده تخم مرغ رو اضافه کنید و بعد آب و شیر رو کم کم اضافه کنید ( به نسبت آبخوری آردتون آب رو اضافه کنید شاید آردی که شما استفاده میکنید اب بیشتر یا کمتری بخواد ) خمیرو ورز بدین تا یک خمیر منسجم به دست بیاد و بعد روغن و کره ر را اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا بک خمیر نرم لطیف به دست بیاد و به تست پنجره برسه بعد خمیر رو چونه کنید بزارید داخل ظرف چرب شده و روش رو بپوشنید و یک ساعت استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه و بعد از استراحت اولیه خمیره رو به چونه های ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید و بعد از چونه کردن روی هر چونه ده گرم کره ی نرم بزارید و اجازه بدین ۱۰ استراحت کنه بعد چونه هارو مثل فیلم باز کنید رول کنید دوباره ده دقیقه استراحت بدین و بعد مثل فیلم به خمیر شکل بدین و بزارین استراحت نهای له مدت نیم ساعت تا حجمشون دوبرابر بشه و بعد با مخلوط زرده ی تخم مرغ و کمی شیر و وانیل رومال بزنید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ تا ۲۰ دقیقه تا پخته بشه و تمام نوش جان دمای فر ۱۹۰ درجه (فر گازی از ۴۰ دقیقه قبل گرم بشه) دستورالعمل از پیچ ترکی @aysens.kitchen #نون_ترکیه_ای # نان_ترکیه_ای#نان_خونگی #نان_خانگی #نان_آچما

همه توضیحات ...