شیرینی نخودی خونگی
طرز تهیه:
1. ابتدا پودر قند را الک میکنیم.
2. روغن صاف را اضافه میکنیم.
3. با همزن هم میزنیم تا یکدست و کرمی شود.
4. آرد نخودچی ، آرد سفید و پودر هل را الک و به مواد اضافه میکنیم.
5. دو بار با چرخ گوشت ، خمیر را چرخ میکنیم.
6. دو ساعت استراحت میدهیم.
7. روی تخته خمیر را صاف میکنیم.
8. قالب مورد نظر را کمی به آرد نخودچی می زنیم و بعد خمیر را قالب میزنیم.
9. به مدت ده دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 160 درجه قرار میدهیم.
نکته :
1. از آرد نخودچی یه تا شش قاشق غذاخوری کم میکنیم و همین میزان آرد سفید اضافه میکنیم.
2. این خمیر نیازی به استراحت ندارد.
3. نهایتاً یک ربع داخل فر باشد . چون خیلی سریع می سوزد.
همه توضیحات ...