خورشت کرفس
ماه رمضان هم از راه رسيد و همه آفريدههاي خدا را به ضيافت عشق و عشقبازي با معبود دعوت كرد.
سفرهاي كه به وسعت بخشندگي خداست پهن شده.
تصمیم گرفتیم در ماه رمضان هرروز برای شما تعدادی غذا یا دسر مناسب برای افطاری و سحری قرار بدیم
طرز تهیه خورشت کرفس مخصوص #سحری
مواد لازم
پیاز :یک عدد
کرفس: یک بته با برگ
جعغری: به مقدار لازم
گوشت خورشتی: چهارصد گرم
روغن: ده قاشق غذاخوری
زردچوبه:نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
آب: دو پیمانه
آبلیمو (آبغوره) : به میزان لازم
ابتدا پیاز، ساقهها و برگ کرفس و جعفریها را خرد کرده(جعفری میبایست یک سوم برگهای کرفس باشد) و سپس پیازهای خورد شده را در روغن تفت میدهیم بعد از تغییر رنگ پیاز گوشت را به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم پس از تغییر رنگ گوشت زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و پس از آن برگ و ساقه کرفس و جعفری خرد شده را به مواد اضافه کرده بعد از پنج تا ده دقیقه تفت دادن نمک و آب را به مواد اضافه کرده و اجازه میدهیم برای سه تا چهار ساعت روی شعله ملایم قرار داشته باشد، ده دقیقه قبل از خاموش کردن شعله چاشنی را به خورشت اضافه میکنیم(آبلیمو یا آبغوره با توجه با سلیقه خودتان).
.
مراقب همدیگر باشیم
همه توضیحات ...